Szerintetek azt hiszi, hogy nyalizok neki? Túlzásba vittem?
Figyelt kérdés
Tudjátok vannak facebookon az ilyen versenyek ahol lájkokat, szavazatokat kell gyűjteni! Ismerősöm nevezett erre nekem eddig is szimpi volt és hát szerettem is volna vele barátkozni ezért sokat segítettem neki a versenybe (megosztottam, meg továbbküldten) mondtam is neki, hogy segítek benne, de nem nyalizásból hanem csak tudom, hogy ez fontos neki! Szerintetek ezt nyalizásnak veszi? De azóta jobb lett a "kapcsoltunk" többet találkozunk és láttam, hogy jobban megkedvelt meg azt se tudta, hogy köszönje!2012. márc. 7. 22:04
1/1 anonim válasza:
kit érdekel most úgy őszintén?:) KÉRDEZD MEG TŐLE. (amugy meg nem nyalizás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!