Mit tennel a lelkeddel ha majdnem 1 eve megeroszakoltak volna, es te nem tudsz tovabblepni?
Figyelt kérdés
magyarazat nincs..2012. febr. 21. 22:02
11/16 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat..csak..meg az a legnagyobb baj, hogy nekem a szuzessegem volt a legnagyobb kincs a mai vilagban, es mar ez sincs. Varni akartam a hazassagig.(lehet regimodi vagyok, de tenyleg igy ereztem jonak) de mar mindegy, athuztak a tervem..Talan konnyebb lenne "elfelejteni" ha nem ez lett volna az elso alkalom, es a testi fajdalmakon kivul, nem motoszkalna bennem minden nap valami sokkal erosebb..
2012. febr. 21. 22:45
12/16 anonim válasza:
előző igaz.
hozzátenném, ha hibát,hibákat követtél el (éa miért ne? emberek vagyunk, hibázunk) -a pszichológus akkor is SEGÍT (nem rendőr, hogy valakiből kiszedje a vétkét és büntesse:GYÓGYÍTÓ. És -fentebb vki mondta tévesen- a gyógyszerrel elnyomás a pszichiÁTERre jellmező, nem a PSZICHOLÓGUSRA.)
Menj, felszabadul a lelked ettől a nyomástól.
13/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező, gyógyulj meg ebből a traumából, és utána a gyógyult, felszabadult lelked lesz a kincsed.
14/16 anonim válasza:
Pszihiáter is ír fel gyógyszert!!!
15/16 A kérdező kommentje:
felszabadult lelek? szerintem soha nem fog engem "elerni"..annyira osszetortem, hogy az hihetetlen, es csak most kezdem el felfogni, hogy mi is tortent..eles kepek villannak be nap mint nap, es ugy erzem nem tudok roluk nyiltan beszelni senkivel.
2012. febr. 21. 22:52
16/16 anonim válasza:
a lélekgyógyász szakember.. tudja, hogy ezt érzed, és megoldja,segít, tudja, hogy szégyelled, tudja, hogy nehéz beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!