Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok továbblépni?

Miért nem tudok továbblépni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis egyszerűen nem tudom túltenni magam egy szakításon. Elmesélem kapcsolatunk történetét:

Majdnem három éve jöttünk össze. Már a negyedik hónap után kidobott. Én 19 voltam, ő 22. Az első szakításunk úgy történt, hogy nekem fontos volt a nagypapám szülinapja, és mindketten hivatalosak voltunk oda, és reggel amikor megpróbáltam felébreszteni, akkor azt mondta hogy ő fáradt, inkább nem jön. Én erre elsírtam magam hogy nem számíthatok rá. Erre felállt és azt mondta hogy takarodjak innen. Elege van, kidobta a cuccaimat a lakásból, én meg sírva hívtam apámat hogy jöjjön értem. Ezek után pár napra rá visszakuncsorogta magát, hogy megbánta, stb. Megbocsátottam neki. Három-négy hónapra rá elegem lett abból, hogy sosem foglalkozik velem, minden fontosabb mint én, mert olyan szinten számítógépfüggő, hogy kb 16 órákat töltött a gép előtt. Én meg persze ott ültem mellette, és napi háromszor kiszolgáltam kajával, embereket engedtem be a lakásba (mert az ő lakásában laktunk). Aztán akkor szakítottunk megint. Ezek után megint kibékültem vele. Elmondta hogy meg fog változni, mert szeret. Tartott ez kb egy hónapig, miután kitalálta, hogy ő most élni akar, 16 éves lányokat akar felhozni magához, és miután megtörtént a dolog, elküldeni őket. Én ezen kiborultam, de azt mondtam hogy oké, legyen. Egy hónapig bírta kb. aztán rájött hogy mégis engem szeret. Megint jó volt minden egy hónapig kb. aztán megint kezdte a hülyeségeit, hetente szakított velem, hogy ez neki nem megy, és én minden rohadt esetben megbocsátottam neki, mert nagyon szerelmes voltam. Persze közben folyamatosan féltékenykedett, lek*rvázott (pedig ő csajozott). Volt hogy megrángatott az utcán, mindenki előtt mert a bátyámmal beszéltem telefonon de ő nem hitte el. Ezek után megint szakítottunk. Én besokkaltam, és kiutaztam külföldre egy sráchoz. Őt meg itthagytam. Elmentem, és persze hogy akkor rájött megint hogy jaj, elmentem. Ő utánamjött, de én addigra összejöttem a kint lévő sráccal. Aztán hazajött. Nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom volt miatta, és két hónapra rá hazajöttem. Odaköltöztem megint hozzá, egy-két hónap múlva megint szakítottunk mert rájött hogy mégsem megy ez neki, nem akar komoly kapcsolatot, stb. Megint szakítottunk. Két hónapig nem beszéltünk, amikor találkoztunk, és megint összejöttünk. De azt mondta hogy most egy ideig nem akar senkivel együtt lakni, ne legyünk most együtt, de attól még minden ugyanúgy volt, együtt voltunk, csak nem volt kimondva. Megbeszéltük hogy ha akad valamelyikünknek más akkor szólunk a másiknak. Ezek után ő megcsalt. És utána még én próbálkoztam nála. Ez kb 3-4 hónapja volt, és egy hónapja még sírva hívtam fel hogy miért tette ezt velem. Miért vágyom még mindig rá? Miért nem tudok továbblépni? Tegnap megtudtam hogy összeköltözik azzal a lánnyal, akivel megcsalt. Csak szemét volt velem, miért szenvedek még mindig miatta???

2012. febr. 2. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon komolytalan vagy. Kb. 12 évesen még rendben volna, hogy 63 szakítás után is újrakezdik. Egy szakítás elsőre is szakítás, csak te ezt képtelen vagy tudomásul venni. Szeretsz szenvedni, erre van igényed.
2012. febr. 2. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ideje lenne már felnőnöd! Ha annyira szeretted volna a srácot,akkor nem költöztél volna össze egy külföldi sráccal!

Ha lenne egy kis önérzeted,akkor nem tűrted volna a viselkedését,és nem bocsátottál volna meg neki többször is.

Talán keress magadnak valami komoly elfoglaltságot,életcélt,akkor nem fogsz utána vágyódni!

Az életben nem a szex meg a pasik a legfontosabbak!

Ha emiatt siránkozol állandóan,akkor soha nem tudsz túllépni a dolgon.

2012. febr. 2. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Ő volt az első komoly kapcsolatom és szerelmem... azt hittem rá vártam egész életemben... és igazából, most hogy leírtam a dolgokat, szembesültem vele hogy mekkora hülye is vagyok...:(
2012. febr. 2. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos az a helyzet, hogy ha valaki szemét a párkapcsolatban - mint a Te párod jelen esetben -, az még nem jelenti azt, hogy könnyebb elfelejteni, mintha végig tisztességes lett volna. A kettő nem áll egyenes arányban, a kapcsolatot el kell gyászolni.

Az a baj, hogy időről időre felújítottátok, ezzel jócskán kitolva az elszakadási periódust és a szenvedést is. Mármint a Te szenvedésed.

Fogd úgy fel ezt az egészet, mint egy jó kis tapasztalást. Ebben az esetben ugyancsak igaz az a mondás, hogy szakítani egyszer kell, de akkor végleg.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod, Te nagyon sokat tettél ezért a kapcsolatért, sőt túlságosan is sokat, teljesen lealáztad vele magad benne. Lépj túl az egészen, rázd meg magad és gondolj arra, hogy nem is olyan sokára rá fogsz jönni, milyen jó, hogy már nem vagy vele és nem Téged idegel, hanem valaki mást.

Gondolj bele, ennek a kapcsolatnak semmi esélye nem volt. Menj szórakozni, élj, bulizz, élvezd a szabadságot és majd egyszer csak betoppan egy új szerelem, amelyben remélhetőleg már tudatosabb leszel.:)

2012. febr. 2. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm! remélem minél hamarabb túlleszek rajta, és amúgy járok szórakozni, és új barátaim vannak. Sőt volt már közben egy-két rövidebb kapcsolatom is, de egyik sem volt jó számomra... valami bajom mindig volt velük. Tudom hogy nem érdemelt meg engem. És nagyon szeretnék egy kapcsolatot, szerelmet, de most meg annyira görcsösen akarom, hogy nem azért nem megy. El kell engednem magam és boldognak lenni, és akkor majd jön a megfelelő partner...de ez annyira nehéz..és tudom hogy csak rajtam múlik....
2012. febr. 2. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!