Aki vasutas, miért nem kaphat első osztályú arcképest? A többi lent.
Addig örülj, amíg egyáltalán kapsz arcképest.
Ja, és minek irigykedni, beülsz első osztályra, kolléga ugyse küld ki.
Nem irigykedem,de szerintem nekem inkább jár(na)
Mivel bizonyítanám,hogy ott dolgozom?Vigyem a munkaszerződésemet...?!ez butaság,hogy kolléga,és megengedi,hogy az első osztályon utazzak...
Szia!
20év munkaviszony után jár a családodban az 1.osztályú arcképes. Nekem 1.osztályú arcképesem van,mert már 20 évet dolgoztam, és a családomnak is. De ha a fiam most 14 éves,és 6 év múlva ő is vasutas lesz,akkor ő elveszti az 1.osztályú arcképesét, és vissza lesz minősítve másod osztályra, majd később ő is a vasútnál ledolgozik 20 évet akkor ő is kap 1.osztályú arcképest.
Az ismerősöd ,hány éve dolgozik a vasútnál? Ha legalább 20 akkor neki már első osztályú arcképese van, vagy lehet ha nem akkor bliccel.
Ha kérik a jegyed akkor azt mondja "arcképes" akkor tovább meggy az ellenőr, de ha túl buzgó akkor elkéri és akkor megmutatja és akkor megmutatod az osztállyal nem szoktak foglalkozni mennek is tovább. Ha fél az illető akkor letakarja az ujjával és ott fogja meg ahol az osztály van írva de azzal az egy kezével fogja csak az arcképest. Figyelj így te is utazhatsz másod osztályú arcképessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!