Tippek első verekedéshez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy tag aki mar egy jó ideje amikor jövök haza az iskolából a buszon s a buszról is amikor leszállok pofazik nekem csúfolódik velem , idegesít meg ilyesmi pedig én sohase foglalkoztam vele.1-2 evvel nagyobb nálam bar az a fajta gyerek akinek csak a szája nagy . En nem szoktam verekedni sohase fajulok el odáig. Mindig aki nem szimpatikus nekem békén hagyom s nem keresek magamnak ellenségeket de ez most mar kikészít . Úgy akartam hogy egy nagy ütéssel elintézzél,szerintem van annyi erőm hogy jól megüssem s többe beken hagyjon mert mar 2 éve járok konditerembe , gyúrok.Szerintetek hogy adjak neki egy kis ízelítőt hova üssek? Milyen erőből? Mennyit ? Hogy többe ne foglalkozzon velem ?2012. febr. 13. 14:44
1/15 anonim válasza:
Talán a gyomorszájához. Nem kell nagyot se ütni, nem is maradandó, de pont elég ahhoz, hogy békén hagyjon.
2/15 anonim válasza:
Első legfontosabb szabály az, hogy te semmiféleképpen se támadj. A támadó fél bátorsága egy egyenlő küzdelemben könnyebben megdől, mint a védekezőé. Ne engedj teret, ne add neki azt a területet ahonnan kezded a harcot. Ha kell ordíts félelmetesen, vagy tárd szét a karjaid, és a tested mindig szembe legyen az ellenféllel. Ne mutasd a félelem, idegesség bármi jelét. Ez a pszihológiai része, ami már magában döntő lehet. Főleg, ha egy szájhőssel van dolgod. Ha közeledik és üt, az első ütést mindenképp meg kell állítanod, vagy kikerülnöd. Ha jó helyen talál el, attól felbátorodik és később nehezebb dolgod lesz. A helyedben én ezután a nyak oldalsó részét céloznám egy horoggal, közepes erővel. Ha ettől nem hátrál meg, egy a húgyhólyagra mért ütéstől jobb esetben elereszti a reggeli málnaszörpöt. Vigyázz az övvel, akár el is törheti a kezed. Ha meghátrál, ne lépj felé hanem tartsd a pozíciód. Ezzel valószínűbb, hogy a nyaki fájdalom miatt pihenni kényszerül, és nem pánikol, nem esik neked újból. Figyelj a talajra, akadályokra és a nap állására, ezeket a tényezőket könnyen ellene fordíthatod.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,2. válaszoló köszönöm hogy ezt így jól kirészletezted sokat segítettel Nagyon fontos ,s egyben apró részleteket mondtál el ;) :)
2012. febr. 13. 15:21
4/15 anonim válasza:
Hát én a helyedbe nem az izmomat, hanem az intelligenciámat növelném? Alkalmatlan vagy arra, hogy visszaszólj? Ez igen csak szánalmas...
Szerintem csak az unintelligens emberek verekednek akik nem tudnak érveket felhozni a saját érdekükben...
Ha legközelebb beszól, szólj vissza, ha erre ő megüt, akkor meg jelentsd fel a g*cibe...
5/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, tévedsz. Az unintelligens emberek bíznak a liberális kékdisznókban és a mai önvédelmi jogban.
6/15 A kérdező kommentje:
Minek szóljak vissza ? Ha mondjuk visszaszólok akkor o is visszaszól s így tovább s bármikor valami jó frappánsat mondok vagy valami jó érvet vagy ilyesmit akkor is mond valami hülyeség. Így legalább leverek neki egyet s többé hozzám se szól
2012. febr. 13. 19:48
7/15 anonim válasza:
Talán civilizáltabb megoldás lenne megtudni az okát, hogy miért csinálja ezt. Mi lenne, ha odamennél hozzá, és higgadtan javasolnád neki, hogy beszéljétek meg a dolgot?
8/15 A kérdező kommentje:
Ezt én mar próbáltam neki elmondani hogy teljesen hiába, engem nem zavar ,meg hogy eisze csak ennyi boldogság van az életébe de semmi azóta is csinálja ,tudod vannak ilyen emberek.
2012. febr. 14. 14:39
10/15 vanp78 válasza:
Figyelj annyit kell csinálnod h ha olyan kemény gyerek vissza szólsz neki tuti eléd fog állni emg keménykedni ha meg meglöki a melled akk rá rúgsz egy sípcsontost ha meg megtámad probálj meg kihajolni és földre vinni utána földön be tudod fejezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!