Mikor jelenik meg nálunk Tea Stilton fanázia regényének a harmadik része? A második része, a korallok hercegnője nemrég jelent meg, az első, a jéghercegnő, talán egy éve. És a harmadik, a sivatag hercegnője mikor jelenik meg?
Nos ez nagyon jó kérdés mert én is várom :D igaz én nem tartozom abba az életkorba amibe a könyvet ajánlják de mégis érdekel.
Igaz ami igaz naponta megnézem az Alexandra kiadó előrendelési listáját de még nincs fent :( viszont nem tudom miért de sztem hamarosan megjelenik,talán majd gyereknapra..érdemes lenne tudni h a 1-2 kötet között mennyi volt az időbeli eltérés? én a 2.kötetet októberben vettem meg amikor jelent,viszont a Jéghercegnőt azt 1hónappal előtte egy bevásárlóüzletben láttam meg véletlenül és belenéztem,de azt nem tudom az mikor jelent meg,lehet van 1éve is..
Lehet annyit kell várni a 3.kötetre mint amennyit a 2.re kellett,bár kitudja le-e telt ez az idő..azt tudom h külföldön a teljes sorozat 2009-2011 jelent meg,tehát bízom benne h a magyar változat is hasonló lesz.
De jó vicc mert ugyan magyarban még nincs 3.kötet de én inkább olvasnám már a 4. 5. 6. kötetet..de mindegyik egyedi más helyen,más karakterű kinézetű hercegnővel,szereplőkkel..egy rajzfilm sorozatot is megérne bár maga a könyv sem hosszú akkor a film? de rövidfilmnek jó lenne,legfeljebb 2 részt adnának :D
látom mindenki tanácstalan.... Én aaz elöbb fejeztem be a második részt ezért kerestem rá a sivatag hercegnőjére,de sajna én sem találtam semmit róla :(
csak nehogy úgy legyen,mint a fairy oakkal annak sincs még meg a hatodik része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!