Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Első szoli mit csináljak?

Első szoli mit csináljak?

Figyelt kérdés
mivel nagyon fehér bőröm van és szeretnék egy kis szint, mert ha én kimegyek a napra akkor inkább égek mint barnulok ezért fokozatosan akarom hozzászoktatni a bőröm. és azt szeretném kérdezni hány percre menjek be? és állóba vagy fekvőbe? (nem lesz semmi bajom az "elsőtől"?)

2012. febr. 16. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Krumplistésztát.
2012. febr. 16. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ezt így nehéz megmondani, mert minden szoligép más. Van olyan amitől már 4 perc után megpirulok, de van olyan, amiben 15 perc után sem. Igazából a szoliban dolgozó csajoknak az volna a dolguk, hogy ebben tanácsot adjanak, ne szégyelld megkérdezni, mert nekik kell tudni milyen erős a cső. Ha turbó szoliba mész, szerintem elsőre kb 4 perc, majd két nap múlva szintén, aztán fokozd a harmadiknál az időt.
2012. febr. 16. 17:39
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 16. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Második voltam. Nem válaszoltam minden kérdésedre ezért írok ismét. Lényegtelen, hogy álló, vagy fekvő, inkább a csövek erőssége a lényeg. Az utóbbi évek alatt divatba jött a turbó szolárium, hogy minél gyorsabban barnulj. Én annak idején, már több mint tíz éve is van, még olyan szolik voltak, ahol minimum 20, 25 perc kellett ahhoz, hogy kis színed legyen. Gondolod, hogy normális, ha 3-4 perc alatt "megcsíp"? Manapság már alig találni ilyent, de abban a városban ahol élek, van még egy ilyen szoli, ahol nagyon sokat kell bent feküdni. Sajnos én is idő hiányában nem veszem igénybe, pedig sokkal egészségesebb lenne és természetesebb. Most sajnos nem tudom hogy mi a neve ennek a fajta gépnek, de majd utána nézek. Ez volna a legjobb megoldás, de ha mégis a turbónál kötsz ki, csak néhány percet javaslok. Az utolsó kérdésedre válaszolva: Elméletileg nem lesz semmi bajod, az egyetlen fontos dolog, hogy ne égj le. A bőr megjegyzi a leégést. Ha először bemész egy szoliba és nem égsz meg, nem is látsz magadon semmit elsőre, de az attól még megfogott. Sokan azért viszik túlzásba, mert nem érik be egy halovány elváltozással, hanem megégetik magukat, mondván, fáj, de úgy is bebarnul. Ez nem megoldás. Ha először bemész 4 percre, valóban nem fogsz semmit látni, de az azért fogott már, hidd el.
2012. febr. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!