Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki söpört vagy lapátolt ma...

Ki söpört vagy lapátolt ma havat? (Nemet, kort kérek. ) Jó volt?

Figyelt kérdés

2012. febr. 4. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző voltam, 32 N
2012. febr. 4. 17:28
 12/19 anonim válasza:
100%

Nekünk ma életünk egyik legnagyobb élménye volt a hólapátolás, mert 22 hónapos fiacskánk először segített be a söprögetésbe és a lapátolásba. Utána természetesen szánkózni is elmentünk. Alig bírtuk becsábítani a házba, annyira tetszett neki a hó. :)

30/N 30/F

2012. febr. 4. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Persze igazán örömteli volt -10 fokban havat lapátolni úgy, hogy azt sem tudtam hol van kesztyű, sapka, sál.. mivel eddig nem volt rá szükség. Nagyon jó volt, csakhogynem szétfagytam, de jó volt.. kb. 10 perc múlva kezdhettem volna újra, de annyira élményteli volt az első, hogy úgy gondoltam, hogy túl sok jó lenne nekem egy napra, ezért meghagyom holnapra, hogy holnapra is örömömet leljem benne.

Amúgy komolyan mi lehet ebbe a jó?? -.-"

Nem, kor

2012. febr. 4. 18:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát nekem is csodás volt. Nagyon tiszta volt a levegő és jól esett.
2012. febr. 4. 18:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is egész nap lapátoltam, és a kutyák is élvezték. Fürödtek a hóban. Élmény volt :D

én: 13/F

a kutyák: németjuhász, 2/L

a másik: kicsi keverék rozsdabarna színű, 2/L

2012. febr. 4. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Többször is.Szeretem nagyon a telet kutyámmal együtt.Szép minden és csendes,sok hidegtől irtózó ember elbújik,nyugtató.24/L, 5/F-kutya
2012. febr. 5. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Én több órán keresztül lapátoltam, és mindig a legkisebb havat is felszedtem.

15/F

( és német vagyok, úgyhogy ne csodálkozzatok)

2012. febr. 5. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
A nácik mindig is jó munkát végeztek! Kár hogy sosem hagyták, hogy befejezzék. A vikág nem látja a zsenialitásukat :D
2012. febr. 5. 23:45
 19/19 anonim ***** válasza:
AZ, hogy német vagyok, miért jelenti azt hogy náci vagyok??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2012. febr. 6. 12:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!