Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookon hol tudom megnézni,...

Kerdesekkel teli kérdése:

Facebookon hol tudom megnézni, hogy ki osztotta meg a bejegyzésem?

Figyelt kérdés

Megváltoztattam a profilképem, és a reakciók mellett megjelent egy olyan ikon, hogy "1 megosztás", ezt hogyan tudnám kideríteni?

Annyira kíváncsi vagyok..

tegnap 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ráviszed a kurzort, nem írja ki?

Amúgy beállításaidban nézz körül és módosítsd ha úgy van, mert nekem pl ha valaki bármilyen posztomat megosztja, arról kapok értesítést.

tegnap 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem ad ki semmilyen lehetőséget, mikor ráklikkelek..

Most átfürkésztem a beállításokat is, de nem lettem okosabb..

Azért köszi..

tegnap 21:21
 3/3 Phoney ***** válasza:

Az összes megosztás számát mutatja, de csak azokat látod kilistázva, amik neked is láthatóak.

Ha valaki olyan bejegyzésben osztotta meg, ami neked nem látható (pl. csak az ismerősei láthatják, de nem vagytok ismerősök, vagy ismerősök vagytok, de csak bizonyos ismerőseinek tette láthatóvá), akkor nem tudod megnézni, ki osztotta meg.

ma 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!