Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes így csinálni?

Szerintetek érdemes így csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hát én csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére, hogy így ennek mennyire jó neki állni, roma fiúként, szóval kiskorom óta focizom, szeretem ezt csinálni,

És vannak céljaim ezzel kapcsolatban, viszont, ahol voltam csapatban, nem igazán fogadtak jol, pedig semmi okot nem adtam arra hogy rosszul nézzenek rám, azért mert roma vagyok, és azóta nem nagyon volt kedvem elmenni egy masik csapathoz, és nem igazán lehet hallani roma focistakrol, igazából egyszerűen lehúz az utamrol.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy így lenne egyáltalán valami esélyem ebben a sportban?. Egyébként 16 éves vagyok.

tegnap 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy érdemes, ne add fel! Köcsög, ítélkező emberek mindenhol vannak és lesznek is, munkahelyen is fogsz ezzel találkozni bőven. Nem azon múlik, hogy roma vagy, egyszerűen ilyen romlott a társadalom.
ma 00:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
ma 01:49
 3/3 Sanyi2025 válasza:
100%
Vannak példaképek, akik már bizonyítottak: [link]
ma 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!