Ki söpört vagy lapátolt ma havat? (Nemet, kort kérek. ) Jó volt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 16:50
1/19 anonim válasza:
Csodálatos volt, csak egy húzást csináltam a hólapáttal, de ezáltal ez vált életem legcsodálatosabb napjává. Éjfélkor zokogni fogok, hogy vége.
-.-"
22/N
2/19 anonim válasza:
Én is lapátoltam apunak, hogy beálljon este a kocsival:)
19L
3/19 anonim válasza:
én is lapátoltam, meg a kutyával játszottam az utcán.az első hava, szal nagyon élvezi :) 19L
4/19 anonim válasza:
én. kb. 6x kimentem, de megint mehetnék, de már nincs erőm. szóval nagyon jó volt. :S megutáltam egy életre.
az én kutyámnak is ez az első hava, amiben még el is tud merülni, de élvezi. :D
24/L
5/19 anonim válasza:
Gyerekként is sokszor lapátoltam, meg most is fogok, ha kell, de itt még fél centi hó sincs. Apu 30 éve 12 órás munkarendben dolgozik, szép is lett volna ha megvárjuk míg hazajön és este még a méteres havat lapátolja. Amúgy jó buli volt mindig tesókkal hólapáttal szórtuk egymást... :D
7/19 anonim válasza:
Ötször lapátoltam már el,de egyáltalán nem élveztem. De ha így esik,akkor újra kezdhetem.
76/N
8/19 anonim válasza:
28/nő jó volt - kisfiam is segített :)
9/19 anonim válasza:
Első válaszoló a legjobb :D
Én is lapátoltam. Kis mozgás nem árt, de azért nem szeretem csinálni.
10/19 anonim válasza:
Nem, minek, egész nap ott állhatnék.Beállni betudok így is, majd ha alábbhagy a havazás akkor.Lehet megvárom míg elolvad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!