Lehet szorosabb kapcsolat egy 18 és egy 26 éves között?
Nagyon jól kijövünk, én is csendesebb fajta vagyok és ő is inkább introvertált így egész jól megkaptuk a hangot. Lehet mondani, hogy túl jól is...
Anyukám és apukám között 6 év van, így nem tudom vészes lenne-e a 8 év...
Jelenleg én fiatal vagyok és szeretnék egyetemre menni, viszont ahova szeretnék menni egyetemre ő is ott lakik ami egészen jó...
Hátráltatásom van a nagy korkülönbség miatt mivel nekem csak most kezdődik az élet, neki meg már a család alapítás ideje lenne ha úgy vesszük.
Mondta nekem, hogy nagyon zavarja, hogy ekkora a korkülönbség és bárcsak én idősebb lennék vagy fordítva...
Azon gondolkodtam, hogy mivel már érzelmeim lettek iránta, ha kapcsolat nem is, más közbe jöhet például? Bármi, nem is tudom hogyan is írjam le...
Vagy hülyeség az egész és maradjon meg egy álomnak?
Nagyon levert vagyok, hogy ekkora a korkülönbség és szerintem ő is.
Nem tudom mit csináljak :/
Azért sok, mert őt zavarja. Ha nem zavarná, nem lenne vészes, de így probléma.
Más lenne a helyzet egy 25-33 felállással mondjuk, de ilyenkor még nagyon számít sajnos ennyi év.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!