Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap este beleptem bongeszon...

Tegnap este beleptem bongeszon keresztul az OTP bankfiokomban es kaptam egy e-mailt, hogy "ismeretlen bongeszovel belepes", de tudom en voltam es az idot is, Csak azt nem ertem miert irt mas kozelebbi kisvarost, mint ahol en lakom. Ez normalis?

Figyelt kérdés

ma 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális. Az IP alapú geolokáció nagyon pontatlan, több tíz kilométert is tévedhet ha csak egy nagyobb hálózati alközpontig tudja visszakövetni az adatot.
ma 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ez teljesen normális. Én egy faluban élek, és valamiért az IP cím szerinti helyem mégis a szomszédfaluban van.

ma 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és a szolgáltatóm a Telekom. Előző voltam.
ma 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Az IP csak nagyjából adja meg a tartózkodási helyet - éppen ezért nem tud egyetlen ember sem beazonosítani téged az IP alapján
ma 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!