Hogy lehet ennyi karakter egy tel.szám?
Lemerült a telefonom és feltöltés után amikor bekapcsoltam jött az értesítés xy számról hívtak háromszor. Ez rendben, amit nem értek
( és ezért nem is hívom vissza), hogy milyen szám az ami ilyen "hosszú"? Rákeresve Google sem a barátom, ha a körzetet nézem rendben a 47 melyik része az országnak de utána kilenc szám van! Ilyen formátumot nem ismer fel semmi a " ki hívott" sem, szerintetek ez mi?
A szám : 9647/000000000 ( a nullák helyén nyilván számok vannak, de az eredetit nem írnám be ). Ez valami átverős story lehet?
Akkor hála az égnek lemerült nem mintha felvettem volna, de ezt így olvasva csodálatos, hogy Irakból hívnak...
Köszönöm a Google NEKED valóban a barátod.
De hogy Irak? Csodálatos.
Jó, hogy van nekünk az első válaszoló ha már mi kukák voltunk haha.
Nem szól bele, leteszi. Te meg ha elég hülye vagy, visszahívod. Na az már pénzbe kerül.
Persze nyilván te nem, de aki nem elég körültekintő...
Egyébként tök mindegy hogy Irak, Nigéria vagy Románia.
Ha nem vársz konkrétan külföldi hívást, nem veszed fel, letiltod.
Nincs gazdag marokkói nagybácsi aki rád hagyná a vagyonát, és a zimbabwei lottón sem nyertél hatszázmillió dollárt.
Külföldi szám hív: letiltod. Probléma megoldva.
Szerintem nem rád értette csak úgy általánosságban. Tényleg nagyon sok a naiv ember, aki kb bármit elhisz mindenesetre figyeld mostanában akkor te is jobban a telódat ki hív!
Gondolj bele linkekre is mennyien nyomogatnak össze - vissza na azt sem értem meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!