Kigyűlt a 30 óra igazolatlanom, de nem kaptam róla előtte semmiféle hivatalos értesítést csak miután megtörtént, és nem levélben! Fennáll a kirúgás veszélye? 18 éves vagyok nem vagyok tanköteles, szeretnék leérettségizni, nem állok bukásra semmiből!
Figyelt kérdés
#gimnáziumma 02:16
1/5 Noren1989 válasza:
Fennàll. Igazoltass le pàrat visszamenőleg, ne legyél hülye....
2/5 A kérdező kommentje:
Igyekszek igazoltatni, megy a könyörgés az orvosnál, egyébként úgy tudom hogy ha nem tájékoztattak róla időben, csak a 30 után, akkor nem rúghatnak ki, illetve most irták le a következményeket, hanem én kezdtem el utánajárni h mi lesz!
ma 07:01
3/5 anonim válasza:
Eddig nem tudtad, hogy van legalább 30 óra igazolatlan hiányzásod? Te nem mentél be az iskolába napokig, és amikor újra jártál akkor valószínűleg kérték az igazolást. Tehát emlékeztetve voltál, hogy azt be kellene mutatni, és nem 18 évesen találkozol először a jelenséggel. Ezt a cigány kártyát előhúzni (neked hirtelen jogaid vannak amit lobogtatni lehet, de kötelesség és számonkérhetőség az nulla legyen) nem biztos hogy jó ötlet.
4/5 anonim válasza:
Ennyire silány az oktatás manapság, hogy nem össze-, hanem kigyűlt? Miért nem felgyűlt vagy legyúlt, odagyűlt? Szerinted a munkahelyeden (ha lesz), meddig fognak megtűrni, ha ennyire megbízhatatlan vagy? Hát nem harminc óra után.
5/5 A kérdező kommentje:
Haha, nem nem voltam értesítve, mikor visszamentem, másrészt, először találkozok ezzel a problémával, sose voltam még ilyen szituban, harmadrészt, az oktatás tart ahol, de h stressz szituban véletlen a kigyűlt szó összetételt használtaam, jajj sanyi bácsi a tv előtt, krumplit el tetszett már fogadni idén? ;) Úgy néz ki megúsztam, mivel volt rá igazolásom, csak az orvos nem küldte el a sulinak… De köszike a jóindulatot😌
ma 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!