Van olyan termék, amit nagyon szerettél, de már kivonták a forgalomból, esetleg limitált kiadás volt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:07
71/78 anonim válasza:
a fagyasztott málnakrém és a zöldcitrromos fehér milka.
De újra kapni KEDVENC csokit!!!!
72/78 anonim válasza:
kifli, zsemle, bordás, pacsni
73/78 anonim válasza:
Maggi májgombóc leves rizstésztával
74/78 anonim válasza:
Juicy Fruit
Doublemint
Big Red rágók
Chokito
Nestlé csokik :)
75/78 anonim válasza:
Egy időben lehetett kapni (pont akkoriban, amikor ez a kérdés kiírásra került) egy energiaitalt a Tom Marketben, Sexx volt a neve, nevetségesen olcsó áron, valami mézes íze volt. Az első vizsgaidőszakom fő támogatója volt :D Nagyon szerettem, hogy nem az a nyomi tutti-frutti íze volt. Sajnos csak rövid ideig árulták, azóta is időről-időre megkérdezem, hogy lesz-e, egy ideig azt mondták, hogy talán igen, de most már általában nem is tudják, hogy volt ilyen.
76/78 anonim válasza:
66-os, a Johnsons PH-t be tudod szerezni gyógyszertárban, illetve netről rendelhető.
78/78 anonim válasza:
Olyan cuki, hogy mennyien írták a vaníliás kólát, amikor ki lett írva a kérdés (én mondjuk nem, nekem sose jött be annyira), most meg már évek óta megint lehet kapni, úgy látszik, ezt tényleg sokan szerették :)
Nekem a banános, csokiba mártott szelet hiányzik nagyon, nem a mostani, amiben valami habosított gumicukor van, hanem a régi, valami kásás trutyi volt benne, meg volt ilyenből meggyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!