Van olyan termék, amit nagyon szerettél, de már kivonták a forgalomból, esetleg limitált kiadás volt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:07
11/78 anonim válasza:
Shizanne üdítő, talán a Coca gyártotta, már nem tudom, de egy nyáron lehetett csak kapni még a kilencvenes években. Meg az akkor még Eskimo-nak volt egy sajt alakú vaníliás jégkréme amit imádtam, az sincs már.
12/78 anonim válasza:
Tempo papírzsebkendő (az egyetlen, amelyik tényleg erős)
Illatmentes samponok.
Bilocid.
Glycosept még van? Talán az még kapható.
Pilóta keksz, normális csokik és kenyér (ezek már mind megváltoztak).
13/78 anonim válasza:
válaszoltam már, de még :
Bounty kókusztejital- de az öcsémnek is. Nem láttam régóta, de kiskoromban imádtuk.
Hiányzott az édesfehér joghurt, de már gyártják megint csak aktivában.
14/78 anonim válasza:
jujj, de a szellemes chips az a monster munch:D mekkora jóság volt az.
16/78 anonim válasza:
Chokito, ronda volt, de finom:)
És már nincs :(
17/78 anonim válasza:
Chokito,vaníliás kóla,mind 2 nagyon fini volt
18/78 anonim válasza:
Én is a Chokito-t hiányolom... nem tudja valaki, esetleg valahol külföldön kapható még, vagy tényleg megszűnt?
19/78 anonim válasza:
Dinnyés fanta!Görögországban azt ittam 2 hétig és reméltem ide is eljut..de sajnos nem és már kint sincs!:(
20/78 anonim válasza:
Kihagytam a kék pepsit amit mi csak fagyállónak hívtunk!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!