Van olyan termék, amit nagyon szerettél, de már kivonták a forgalomból, esetleg limitált kiadás volt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:07
31/78 anonim válasza:
Az eredeti Csabai Gyümölcslevek, legalább 150 %-os volt, csupa tápérték, se festék, se citromsav. Az őszilé, körtelé és narancsos répalé.Ilyen széles szájú literes üvegben volt, lapkával a tetején.
És ugyaninnen az aszaltszilva vörösborban. Zakuszka.
33/78 anonim válasza:
Indiai gézruha, szoknya, kendő.
Olyan vékony muszlin volt, már mások.
35/78 anonim válasza:
Nebuló és Bari cukorkák.
Előbbi olyan mázban, mint a Dunakavics, csak mandula volt, s mind piros. Rúzsoztuk vele a szánkat oviban.
A második belöl málnalekvár, kívül keserű kakaópor . Mnyyami.
36/78 anonim válasza:
2 Ft-os nyalóka. Piros/sárga.
Van egy energiaital a Lidl ben, aminek pont olyan az íze!
37/78 anonim válasza:
chokito még nagykerben kapható, sulis büfében láttam még, de máshol nem. meg ahol régebben laktunk ott volt egy kisbolt, ahol lhetett kapni egy fajta kakaóscsigát és minden nap azt vettem. e egyszer nem volt többé, mert h csak én szeretem és ezért nem hoznak.
39/78 anonim válasza:
A Stolwerck-es (nem tudom, hogy hogy kell leírni) vajkareamellás szaloncukor. Lehet hogy még gyártják, de már teljesen más íze van. Akkor a csokihab is hiányzik, pedig olyan finom volt.
40/78 anonim válasza:
Én nem láttam évek óta Lila Pasuét. ami Milkaszelet.
Görögországban ettem nyáron. Lehet hogy itt is van valahol, de ekem nem sikerült rálelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!