Van olyan termék, amit nagyon szerettél, de már kivonták a forgalomból, esetleg limitált kiadás volt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 18:07
51/78 anonim válasza:
azok a régi jó szaloncukrok! Papír és alufólia csomagolással, amin kis angyalkék voltak. Oviban mindig kisimítrottuk és gyűjtöttük az alufóliűkat róla. Olyan jó volt.. :( és olyan fiinomm
L/16
52/78 anonim válasza:
Nekemis a Chocito és a Cola Vanilla. Imádtam őket!
53/78 anonim válasza:
Vaniliás kóla nekem is hiányzik! És az Eperjó nevű csoki... o.O Na meg úgy a "régi szépidők!"...
54/78 anonim válasza:
A Traubisodát és a Meggy Márkát hiányoltam sokáig, de mostanában megint megjelent :)
55/78 anonim válasza:
Chillis Lays,Coca Cola Vanilla meg voltak ilyen szörpös rágók amiknek a közepében ilyen finom szörp volt..egyenként lehetett venni oviban mindig olyat kaptam..:(
56/78 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy a Bambit még senki sem mondta. Pedig az jó lenne, ha lenne.
58/78 anonim válasza:
Chokito, Mounten dew, vanilla coca, és almás pepsi!! Sajna egyik sincs de imádtam őket
59/78 anonim válasza:
Görögdinnyés robbanócukorkás Milka csoki :). én azt annyira imádtam, hogy ami volt a boltban (limitált kiadás) mind megvettem :)
60/78 anonim válasza:
Jaffa! hmmm...
és a régi finom fagyik:(
meg az "egy tej, két kifli" kettőtízért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!