Mik azok a szavak, amiket utáltok, amik idegesítenek?
Azok közül nagyon sok, amiket írtatok. Még néhány személyes "kedvenc":
- amikor lekommunikálnak vmit
- na csumizlak
- kötőszóként mindenféle szitkozódás
- amikor további szép napottal köszönnek el
- telefonálásnál azzal szólnak bele: na mongyad (nem kell bíztatás, hisz valamiért hívtam, amit telefonba csak mondani tudok...)
Más most nem jut eszembe...
jah es meg ezt:
Nem mondod vazeg.....
na azt nagyon utalom ha valaki azt mondja vazeg pfu szornyu.
(korabbi valaszolo)
Hú, én a nyelvtani hibáktól vagyok tök kiakadva.
Pl a -nák ozás. "Innák valamit, jössz?"
Vagy a k "Mindjárt, csak előbb iszok egyet."
a sok agyonbecézés pl nyuszifül, nyusszancska, nyuszmák és egyebek (szegény nyulat nagyon felkapták mostanában)...főleg ha egy pasi mond ilyeneket -.-'
aztán a -nákolás főleg ha valaki tud normálisan is beszélni csak ettől menőnek érzi magát.
jah és én valamiért nem bírom a "móka" szót sem.
Na a nákolás az nálam is toppon van ilyen téren. Áááá, halálom. De közben eszembe jutott a "lányka" szó is, ami valamiért nagyon idegesít. Meg emlékszem kiskoromban dührohamot kaptam attól, hogy gyermek, mert az nálam csak is úgy szerepelhetett, hogy gyerek.
Ezen kívül attól sikítani tudnék, ha valaki úgy mondja a kolbászt, hogy kalbász. Meg amikor a pasik a péniszüket hívják így. Ja, de a pénisz is hülye szó :D
"cya :X" -> na ez...pláne amikor egy fiu irja...X(
X(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!