Mik azok a szavak, amiket utáltok, amik idegesítenek?
Amit a többiek leírtak, azt nem fogom megint bemásolni, mert a többsége engem is idegesít.
De hogy újat mondjak: amikor valaki ahelyett, hogy "komoly" azt mondja, hogy "komcsi". Pl: "Fúú, ez nagyon komcsi volt!" Na, én ettől a falra mászom, nekem a komcsiról mindig a kommunisták jutnak eszembe, ezért elég furán hangzik ez a szóhasználat nekem... Az egyik osztálytársnőm ráadásul folyton így mondja... Váh.
fain, raj, káló illetve a "csi" végződésű "szavak". ami még irritál, az az influenza, de csak azért mert az egyik tanárom nem tudja kimondani és ha meghallom valahol eszembe jut ahogy ő mondja és a falra mászom tőle.
amit meg nem utálok, csak nem tudom hova tenni az a "felmerülni", most nem azért, de ez milyen logikátlan szó?!:D
Társulok a csi utálathoz!!!
A prímet az vitte,amikor a telcsiszámom kérték el,vagy egy srác megkérdezte(30 éves),ohgy van e barim?Azon iszonyat jót röhögtem!
A csi végződésű szavak, az 'aztán' barátnőm: xy, aztán xy, aztán xy, aztán xy... így tovább
A patkány és a nyikorog szót nem szeretem :)
Na leírom az enyémeket is: tejci, tejcsi, depi, mensi, mesi, menzi (a menstruáció szó mindenféle elferdítése irritál), cupp-cupp (bár itt inkább a hangsúly, ahogy ezt mondani képesek)
gyerkőc, szendó, fizu.
És nem szeretem a sertés szót sem, olyan hülyén hangzik szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!