Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik azok a szavak, amiket...

Mik azok a szavak, amiket utáltok, amik idegesítenek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 13:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
91%

Amit a többiek leírtak, azt nem fogom megint bemásolni, mert a többsége engem is idegesít.

De hogy újat mondjak: amikor valaki ahelyett, hogy "komoly" azt mondja, hogy "komcsi". Pl: "Fúú, ez nagyon komcsi volt!" Na, én ettől a falra mászom, nekem a komcsiról mindig a kommunisták jutnak eszembe, ezért elég furán hangzik ez a szóhasználat nekem... Az egyik osztálytársnőm ráadásul folyton így mondja... Váh.

2009. máj. 20. 16:28
 32/50 anonim ***** válasza:
95%

fain, raj, káló illetve a "csi" végződésű "szavak". ami még irritál, az az influenza, de csak azért mert az egyik tanárom nem tudja kimondani és ha meghallom valahol eszembe jut ahogy ő mondja és a falra mászom tőle.

amit meg nem utálok, csak nem tudom hova tenni az a "felmerülni", most nem azért, de ez milyen logikátlan szó?!:D

2009. máj. 20. 16:33
 33/50 anonim ***** válasza:
88%

Társulok a csi utálathoz!!!

A prímet az vitte,amikor a telcsiszámom kérték el,vagy egy srác megkérdezte(30 éves),ohgy van e barim?Azon iszonyat jót röhögtem!

2009. máj. 20. 17:22
 34/50 anonim ***** válasza:
94%

A csi végződésű szavak, az 'aztán' barátnőm: xy, aztán xy, aztán xy, aztán xy... így tovább

A patkány és a nyikorog szót nem szeretem :)

2009. máj. 20. 19:39
 35/50 anonim válasza:
95%
én a "flash"-t nem bírom...van olyan ismerősöm akinek egy mondatában legalább 5x szerepel ez a szó és kikészít!!!!!
2009. máj. 20. 20:14
 36/50 anonim ***** válasza:
95%

pucu,tejci,nyalocskàm,

lol,

2009. máj. 20. 20:41
 37/50 A kérdező kommentje:

Na leírom az enyémeket is: tejci, tejcsi, depi, mensi, mesi, menzi (a menstruáció szó mindenféle elferdítése irritál), cupp-cupp (bár itt inkább a hangsúly, ahogy ezt mondani képesek)

gyerkőc, szendó, fizu.

És nem szeretem a sertés szót sem, olyan hülyén hangzik szerintem :)

2009. máj. 21. 07:57
 38/50 anonim ***** válasza:
94%
engem a pedagógus szó irritál.jobban szeretem a tanár kifejezést.
2009. máj. 21. 09:46
 39/50 anonim ***** válasza:
94%
Amikor valaki suk-süköl, vagy -nákol (tudnák). iszonyú.
2009. máj. 21. 10:16
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
szijja/cijja,vágod?,tsók,lécci, ne má', szevasz,csá,nem mondod...
2009. máj. 22. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!