Mik azok a szavak, amiket utáltok, amik idegesítenek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 13:17
1/50 anonim válasza:
sali, ubi, tejci, és léccy és társai
2/50 anonim válasza:
bebaszcsiztam, szercsi, barcsi közcsi,
pucca stb ,
a legutálatosabb a g.ci szó , ami van akinek majdnem minden mondatában megtalálható...:@
3/50 anonim válasza:
Főleg , mikor fiatal lányok beszélgetnek:) Az a legszebb:)
4/50 anonim válasza:
pl. tejcsi, na ettől falra tudok mászni, pedig én is szoptatós anyuka vagyok.
5/50 anonim válasza:
A csi végződésű szavakat, lávcsi, szercsi, puszcsi, baszcsi stb meg némelyik rövidítés pl: szeretlek=szrtlk=szeri stb.. pfuujj..
6/50 anonim válasza:
Mindegy áááá nekem ez főleg ha a barátnőm mondja mindegy letudnék pofozni egy postást :D neeeem postásokat szeretem
7/50 anonim válasza:
En is a csi- vegzodesu szavaktol vagyok ki! :(
9/50 anonim válasza:
Én azt utálom, mikor valaki azt mondja
"idősebb TŐLEM két évvel"
ezen emberek nem beszélik az anyanyelvüket
az nem tőlem idősebb, hanem NÁLAM idősebb xy évvel
10/50 anonim válasza:
Olyan szupi, hogy ilyen kircsi kérdéseket tesznek itt fel. Csak kicsit uncsi, hogy vannak olyanok, akik mindig megszólnak másokat, de szupcsi, hogy ez engem nem érdekel. Na csá. Puszcsi
:)))))))))
(bocs, de ezt nem hagyhattam ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!