Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Orsolya vagy az Áfra név?...

Orsolya vagy az Áfra név? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Kislányodnak ha csak eközül a két név közül választhatnál, melyik nevet adnád?
2009. máj. 19. 12:22
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
24%

Bocs hogy ezt mondodm de olyanok vagytok mint valami ovisok ,az egyik azon gondolkodik hogy hogy lehet csufolni az Orsolyakat a masik meg azt mondja hogy parasztos meg gusztustalan ...a kerdezo is haat remelem nem gondolod ezt komolyan :" Én csak feltettem a kérdést, kiváncsi voltam mégis a KÉT GUSZTUSTALAN NÉV KÖZÜL melyik a kevésbé GUSZTUSTALAN!"...kulonben engem orsolyanak hivnak es mindenki azt mondja hogy de szep nevem van ...akinek meg nem tetszik hat...nem izgat...

Mindegy hogy hogy hivnak nem a neved alapjan fognak megitelni az emberek hanem az alapjan hogy hogy viselkedsz es a legtobb valaszolo nagyon gyerekesen viselkedik ...en nem ertem hogy lehettek enyire gyerekesek(eggyesek)

Jah es kulonben 14 eves vagyok szoval elvarnam a nagyobbaktol hogy normalisan tudjanak beszelni....

2009. máj. 22. 18:30
 52/57 anonim ***** válasza:
Az Áfra nem is olyan rossz név, csak szokni kell. Azt választanám, egyértelműen . ^^
2009. máj. 26. 18:16
 53/57 anonim ***** válasza:
Áfra. Minél többet ízlelgetem, annál jobb.
2009. máj. 26. 18:30
 54/57 anonim ***** válasza:
orsika :)
2010. máj. 6. 12:00
 55/57 anonim válasza:

Tucat név az Orsolya? Lehet más felé igen,de mi felénk,főleg,ahol lakunk,én vagyok az egyetlen Orsolya..még az iskolában is :D

Eleve gyerekes,hogy felnőttek veszekednek ezeken a neveken...

Mindkettő tetszik nekem...

Elég primitív lehet azaz ember,aki csak úgy csuklóból legusztustalanozza

Egy embert nem a neve alapján fogják megítélni,de mindegy :D:D:D

2011. dec. 12. 22:44
 56/57 anonim ***** válasza:

Az Áfra nagyon szép

Orsika is tetszik azért

Még együtt is: Áfra Orsolya

2011. dec. 13. 17:57
 57/57 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a felnőttek veszekednek :)
2011. dec. 13. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!