Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Orsolya vagy az Áfra név?...

Orsolya vagy az Áfra név? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Kislányodnak ha csak eközül a két név közül választhatnál, melyik nevet adnád?
2009. máj. 19. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
61%

Orsolya parasztos???? Nanemár..:))

Egyébként kérdező, nagyon úgy látom, hogy valaki felidegesített, de ezt ne a válaszolókon bosszuld meg. Nem kell sértődötten beszólogatni, ha már valaki időt szán arra, hogy leírja Neked a véleményét.

2009. máj. 19. 12:55
 22/57 A kérdező kommentje:

Drága jó anyám Orsónak hív, és imádom amikor ezt mondja. Mert csak akkor szólít így, ha igazán rendben van köztünk minden.

Barátnőm Sajónak becéz, ez meg tök aranyos. Ez is egyedi, ő hív csak így.

Csoporttársaim Salyónak hívnak, vagy Solyának, ezeket is szeretem.

Árfát becéhetik áfának, fának, árnak, árpának, stb, azok is biztos szépek :D

2009. máj. 19. 12:56
 23/57 A kérdező kommentje:

Én nem szólogattam be senkinek, én is csak vettem a fáradságot, hogy leírjam a véleményem.

Most pedig mennem kell itthonról, csak azért szólok, hogy tudjátok miért nem válaszolok.

2009. máj. 19. 12:58
 24/57 anonim ***** válasza:
86%

Egyebkent, hogy lezarjam ezt a vegtelenul gyerekes vitat a neveken, elmondom, hogy a csufolodas a gyerekek sajatja. Legyen a neved kulonleges vagy hagyomanyos, a gyerekek ugyis talalnak rajta fogast, es csufoljak egymast ("Agnes, vonzo, mint a magnes" es tarsai). Aztan ez ugyis abbamarad, es egy 13-14 eves (vagy idosebb) Afra vagy Remeny vagy Nataniel lattan egy atlagos vagy atlagon feluli IQ-val rendelkezo embernek nem az fog az eszebe jutni, hogy milyen gaz nev, hanem, hogy kulonleges. Lehet, hogy nem tetszik neki, de lehet, hogy az Orsolya, a Dora, az Anna sem tetszene. Mindenkinek mas az izlese, de csipkelodni senki nem fog, aki kicsit is sorbanallt az eszosztasnal.

Es most hadd idezzem a kerdezot:

"Fúj gyerekek hánynom kell, leszámítva 1-2 beírást és nevet, ezek mind gusztustalan és undorító nevek! Ha én most gyerek lennék és osztálytársam vagy ovitársam Remény lenne vagy Nataniel vagy Áfra, tuti addig verném amíg van benne szusz! De így felnőtt fejjel és nyíltan kiröhögném mindenki előtt! "

Ki kezdte a gusztustalanozast? Es ki adott magarol ilyen rettenetes szegenysegi bizonyitvanyt?

2009. máj. 19. 12:59
 25/57 anonim ***** válasza:
51%
Ezek az Orsis becézések szerintem jók!:) Mért érdekelt az Áfra?
 26/57 anonim ***** válasza:
77%
Neked valami problémád van, fordulj pszichológushoz.
 27/57 A kérdező kommentje:
Felvállalom, igen úgy gondolom, az áfra egy gusztustalan név. És akkor mi van? Ha az Orsolyára, Ágnesre, Dórára lehet azt mondani hogy gusztustalan, miért pont az áfra maradna ki belőle? Én csak feltettem a kérdést, kiváncsi voltam mégis a KÉT GUSZTUSTALAN NÉV KÖZÜL melyik a kevésbé GUSZTUSTALAN! A választ megkaptam. További szép napot :D
2009. máj. 19. 13:04
 28/57 anonim ***** válasza:
79%
Ketten mondtuk azt, hogy inkább Áfra. Jól le is lettünk pontozva, kabaré. :D
2009. máj. 19. 13:06
 29/57 anonim ***** válasza:
83%

"osztálytársam vagy ovitársam Remény lenne vagy Nataniel vagy Áfra, tuti addig verném amíg van benne szusz! De így felnőtt fejjel és nyíltan kiröhögném mindenki előtt!"

EHH! Ezt tényleg Te írtad???? Jézusom! Ezt a "felnőtt fejjel" részt még párszor átgondolnám. Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki ennyire hülye legyen! Hogy vagy képes felnőtt létedre így beszélni? Ez eszméletlen primitív dolog. Se az Áfra, se az Orsolya nevet nem jellemzi, "csupán" Téged.

2009. máj. 19. 13:07
 30/57 anonim ***** válasza:
64%

Az Orsolya nagyon jó, főleg úgy hogy Orsi. Az Orsik mind édes csajok.

Az Áfra kicsit szokatlan, csak akkor választanám, ha nagyon jól megy a vezetéknévhez, vagy egzotikus a papája.

"A névanalízis szerint az Orsolya név türelmes, felelősségteljes személyiség kialakulását

támogatja. Tehetsége leginkább a számítástechnika és a matematika területein mutatkozik

meg. A név viselője előre gondolkozik, és figyelme kitér minden apró részletre. Családja és

otthona nagyon fontos számára. Megvannak a képességei ahhoz, hogy csodálatos otthont

teremtsen és nagyszerű anyává válhasson. Tanárnak is kiváló lehet, mert becsüli az

embereket, és a legtöbben nagyon jól érzik magukat a környezetében. Ugyanakkor hajlamos

néha túlzottan aggódni bizonyos dolgokon. Élvezi a napi rutint és a letisztult, megszokott

körülmények nyújtotta biztonságot. Az Orsolya név eredetére vonatkozóan több magyarázat

létezik, az egyik szerint latin eredetű név, az Ursula névből származik, jelentése: kis medve. A

másik magyarázat szerint ófelnémet-latin eredetű név, jelentése: ló, paripa. Rokon név: Orsika."

[link]

Mi lenne a vezetékneve?

2009. máj. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!