Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Orsolya vagy az Áfra név?...

Orsolya vagy az Áfra név? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Kislányodnak ha csak eközül a két név közül választhatnál, melyik nevet adnád?
2009. máj. 19. 12:22
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
71%

ha a leendő gyerekednek gondolkodsz a nevéről,egyik se legyen szerintem..amugy azért sztem nem konkrétan undorító..bár nagyon nem jön be.

az 1.válaszoló

2009. máj. 19. 12:43
 12/57 anonim ***** válasza:
66%

szerintem az orsolya egy nagyon is szép név.

és nem kell fikázni :P

úgyhogy ORSOLYA

2009. máj. 19. 12:45
 13/57 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nekem vannak nyelvtani problémáim, mert nekem a "nem gusztusos" egyenlő a "gusztustalan"-al, ahogy a "nem ízléses" is egyenlő az "ízléstelen"-el és a "nem etikus" is egyenlő az "etikátlan"-al és a "nem logikus" is egyenlő a "logikátalan"-al és még sorolhatnám.

De akkor elnézést ezek szerint engem tanítottak rosszul az általános iskolában.

2009. máj. 19. 12:47
 14/57 anonim ***** válasza:
58%
Mindenképp Orsolya. A másodikról még nem is hallottam, de nincs valami szép csengése. Túl erőteljes, olyan "karcos". Na ezt jól megaszondtam.:) És tényleg csúfolnák, olyan mint az áfa:S
2009. máj. 19. 12:49
 15/57 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy étel nem ízletes, még nem biztos hogy ízléstelen.:)
2009. máj. 19. 12:49
 16/57 anonim ***** válasza:
56%
Valoban rosszul tanithattak, ha nem tanultatok arnyalasrol.
2009. máj. 19. 12:50
 17/57 A kérdező kommentje:
Ha egy étel nem ízletes, akkor az az étel rossz ízű.
2009. máj. 19. 12:51
 18/57 A kérdező kommentje:
Nem nem tanultam, én paraszt iskolába jártam tudod.
2009. máj. 19. 12:52
 19/57 anonim válasza:
70%
Mi van, rossz napod van Orsó-Borsó? Mert ezt a nevet is lehet ám cikizni. Nekem az Áfra százszor jobban tetszik, olyan igényes hangzású, kellemes név. Az Orsolya, az olyan Órsolya, olyan nagyon parasztos hangzású. De nem értem, hogy mit pörögsz most ezen... :S
2009. máj. 19. 12:52
 20/57 A kérdező kommentje:
Nos a lényeget megtudtam, az Orsolya kiütéssel győzött. Ezek után mostmár nem is érdekel ki adja az Áfra nevet a gyerekének. Sőt elnézést kérek: túlreagáltam a dolgot. Végülis a saját vérével azt csinál az ember amit akar. Úgy vágatja le a haját, ahogy akarja, olyan ruhába öltözteti, amilyenbe akarja, olyan nevet ad neki, amilyet akar. Az meg már egyéni szociális probléma, hogy a gyerek hogyan reagálja ezt le, vagy a környezete. ő dolga, oldja meg! Úgyhogy én is tanultam ma valami okosat.
2009. máj. 19. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!