Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik volt a legkeményebb...

Melyik volt a legkeményebb drog amit eddig próbáltál?

Figyelt kérdés
Hány évesen? Egyszer vagy többször? Milyen élményed volt vele? Megbántad hogy kipróbáltad/használod?
2011. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 41/50 hama8 ***** válasza:
54%
No a sok drogos
2013. ápr. 30. 19:34
 42/50 anonim válasza:
25%
13 évesen elkezdtem cigizni, aztán egy lány miatt egy év után 3 hónapra abbahagytam, de azóta rendszeresen dohányzom (szivart/djarum cuccokat néha, cigi minden nap). A cigi után fél évvel egy általános iskolai barátom (6 osztályos gimnáziumba mentem 6. után) írt nekem, hogy a hétvégén megy le fűért, és nem kell-e nekem is, mert olcsón adja; mondtam jó, találkoztunk vettem 5g-t aztán a haverokkal vagy csak külön én jókat flasheltem, aztán sütiben toltam és még most is szoktam simán cigiben szívni, vagy sütiben. 14 éves koromtól jártam házibulikba, ott pia, cigi, fű. A fű hatását imádtam, mindig más tripem volt, és mind varázslatos (mind a mai napig ezt az élményt adja 1-1 trip). A pia az vegyes, ha van hangulat vagy kedv akkor nagyon szeretem, amúgy nem annyira vagyok érte oda. Aztán 15 évesen kb minden héten 2-3 buliban voltam, sokáig különéltem otthonról (volt kislakásunk benn a belvárosban, és ott aludtam elég sokszor/sokáig) és ott ha házibuli volt vagy lementünk klubba ott kokain főként, néha speed/eki, de kokain után legalább 3 lányt elkaptam egy este:D szóval a kokain a kedvenc, még most is néha buliban/hangulatért szeretem, nagyon jó a hatása, csak porban, és ára miatt nem túl nagy mennyiségben, és nem tartom magam semmire sem függőnek, mert simán le tudom tenni hosszabb-rövidebb időre. Aztán 16 évesen kínáltak heroinnal, de a hideg rázogat az eremben lévő tű gondolatától (vért sem engedek az alkaromból venni...) és ezért az nem, de eléggé sokat füveztem/kokainoztam abban az időben, sokszor suliba vittem sütit, és ott megettük, majd valami laza órán jól éreztük magunkat:D 17 évesen ugyanaz mint addig, fű, kokain, néha speed/eki (főleg egyik haverom miatt a speed, mert nagyon imádta, és nem akarta egyedül csinálni...) kb ennyi, a speedet akkor szerettem, amikor bevoltam fáradva, a hatása jóvolt, a hosszas pörgés, utána megnyugtató alvás. Az eki az másvolt, attól is jól éreztem magam de azt az állapotom úgy jellemezném hogy kettyós. Bevoltam kattanva, fáradt/pörgős voltam váltakozva. Állat volt mind, most 19 vagyok, egy évig leálltam az érettségi miatt, de mostanában az egyetem alatt (közgáz) parti van ezerrel:D aki úgy gondolja, hogy ez helyén van, próbálja ki/csinálja, legyen tisztában a hatásokkal és a következményekkel egyaránt.
2013. júl. 30. 14:00
 43/50 anonim válasza:
35%

fű,hasis,mescalin, varázsgomb,hajnalka,csattanó maszlag,kratom,salvia 20-szoros kivonat, herbaldolgok,gyors,laszti,ketamin,lsd, kóla, mefedron, ginna, pcp,barna,meth,oxi

15 éves koromtol folyamatossan

vegyes élményeim voltak

nem bántam meg

2014. ápr. 22. 18:16
 44/50 anonim ***** válasza:
dohany,alkohol,fu,gomba,kati(mefedron),spé,kristály,laszti,kóla,mazsola
2016. márc. 9. 19:00
 45/50 anonim ***** válasza:
Aki kipróbálta a krokodilt az valószínűleg nem itt írogat,hanem alulról szagolja az ibolyát.Tehát ez kam.A kérdéshez pedig,nikotin és kávé eddig,de majd egyszer:)
2016. dec. 30. 00:45
 46/50 anonim válasza:

14 évesen nikotin, alkohol

15 évesen fű, hasis

16 évesen ecstasy, speed, mdma

17 évesen ritalin (orrba szintén) kokain, varázsgomba

2018. jún. 12. 23:32
 47/50 anonim válasza:
13 évesen próbáltam ki a cigit. 15 évesen rúgtam be elöször, 16 évesen: fű, frontin, rivo, 17 évesen: eki, gomba 18 évesen: speed, hasis kokain. Cigarettázni cigarettázok, a többit nem használom rendszeresen.
2019. febr. 23. 22:20
 48/50 ZoliZoziZzZ válasza:
Rohadék drogok....
2021. jún. 25. 22:48
 49/50 anonim ***** válasza:
26 eves koromban sok mindent kiprobaltam. Eloszor fu, aztan hasis, utana jott az eki, tiszta MDMA, a speed, a kola, gomba es vegul a 2CB. En ezek kozul a legjobban a gombat adtam meg a kolat. Nem bantam meg, de nem hianyzik az az idoszak.
2022. júl. 19. 21:00
 50/50 anonim válasza:

32 éves erőspaprika akkora flesssss volt az volt a világ legnagyobb flesse, ez volt az egyetlen drog amit használtam

de ez..... olyan érzés volt..

F/25

szept. 3. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!