Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik volt a legkeményebb...

Melyik volt a legkeményebb drog amit eddig próbáltál?

Figyelt kérdés
Hány évesen? Egyszer vagy többször? Milyen élményed volt vele? Megbántad hogy kipróbáltad/használod?
2011. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
32%
mégcsak jwh és féligmeddig bántam meg csak :)
2011. dec. 24. 00:08
 12/50 anonim ***** válasza:
26%
gumicukor
2011. dec. 24. 01:03
 13/50 anonim ***** válasza:
5%
vámpírvér
2011. dec. 24. 01:03
 14/50 anonim válasza:
78%
kár h ilyen kevesen válaszolnak, pedig ez engem is érdekel
2011. dec. 28. 01:22
 15/50 B.B05 ***** válasza:
95%
Kipróbáltam már: fű, spuri, eki, kokain, LSD, meg herbál cuccokat. A legdurvább nálam az LSD volt, rendesen be voltam csavarodva minimum 6 órán keresztül és még harmadnap sem tértem teljesen magamhoz.
2011. dec. 29. 19:02
 16/50 anonim válasza:
28%

miért ír ennyi mindenki baromságot ? aki nem ír normális választ az húzzon a rákba !

szerintem ne próbáld ki eggyiket se , értelmetlen agybutító dolgok,csak az nyomja aki nem tud érvényesülni az életben és unnya magát ....máshonnan is szerezhetsz örömforrást ;)

2012. jan. 3. 19:53
 17/50 A kérdező kommentje:
Öö, nem azért irtam a kérdést, mert ki szeretném próbálni. Csak az élményekre vagyok kiváncsi.
2012. jan. 4. 20:27
 18/50 anonim ***** válasza:
5%
Nagyon helyes,ne is próbáld ki,aki ide írt az ,,élményeiről" az mind büszke lehet magára.Azért tanulj,és ne drogozz hogy ne legyél olyan mint ezek a patkányok !
2012. jan. 6. 13:54
 19/50 anonim ***** válasza:
64%
alkohol, dohány, marihuána
2012. jan. 11. 17:16
 20/50 Moha- ***** válasza:
84%

Nincs abban semmi elitelni valo, ha erdekelnek az elmenyek. Nekem tobb oranyi riportbeszelgetesem van kulombozo, leginkabb lsd-s utazasi beszamolokrol. Nagyon erdekesnek es izgalmasnak tartom, megsem toltam soha semmi ilyesmit.

Olvass Csath Gezat! Novellait fos keszen irta, nagyon betegek.

Naplokat is vezetett, es furdoorvoskent maganak is kevert ezt azt amazt.

Naploit olvasva vegig kovetheted ahogy egy pszichoanalitikus lassan megkattan es elmossa a realitas es a kepzelges kozti hatart.

Megpecsetelte a sorsat (meg az asszonyet is)

Csath Geza egyebkent Kosztolanyi Dezso unokateytvere volt, valodi neve Dr Brenner Jozsef, de csath neven irt.

A naploja eleg szokimondo, akar ma is irodhatott volna..

2012. jan. 14. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!