A drog elvonó kúrán mi szokott lenni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 21:20
2/4 A kérdező kommentje:
arra gondoltam.. de bővebben aki tudja az kifejthetné,mert nagyon fontos lenne!
2011. dec. 8. 16:29
3/4 anonim válasza:
Én még sose drogoztam, viszont már 10-nél több könyvet is olvastam a témáról. A lényeg, hogy legelőször van a detoxikálás, vagyis a fizikai elvonás megszüntetése. Ha ez megvan és szerencséd van bekerülsz egy ambulanciára ahol a terápia elkezdődik (ha nincs szerencséd, akár hónapokig várhatsz, míg egy hely felszabadul). Itt van csoportos foglalkozástól elkezdve beszélgetéseken át minden. Meg elmondják, drogozás helyett mivel lehet eltölteni az időt. Léteznek vidéken munkaterápiák is, ahol nincs nagyobb város, h droghoz lehessen jutni. és van utógondozás is, ha már leszoktál. Valaki írtam h drog biztos nincs, hát azért előfordulhat h mégis... pl. ha egy pszichiátriai osztály van a közelben és ott drogot tartalmazó gyógyszerrel kezelnek betegeket. de oda általában leszokni mennek, kivéve ha valaki csak azért van ott, h a börtönt megússza a fél éves kezeléssel.
4/4 anonim válasza:
hát lesz egy csomó uj spanod meg kontaktod és még jobb kábokat tudsz majd rumlizni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!