Milyen egy drog elvonó? (többi lent)
Szia! Bármelyik névtelen droginformációs vonalon érdeklődhetsz. Amúgy drogelvonóra csak heroinistáknak és alkoholistáknak van igazán szüksége, a többieknek pszichológiai kezelést kapnak egy ilyen intézményben.
Különböző foglalkozásokon vesznek részt, ami segít visszailleszkedni a társadalomba és estleg értelmet adhat a későbbi életüknek.
Persze heroinisták számára is van bejárós lehetőség is, de ez kevésbbé hatásos, mint a bentlakós, mert ha a szokásos környezetben van az illető, akkor nehéz abbahagyni a drogozást, főleg, hogy minden másnál jobban vágyik rá. Más drogoknál pedig a bejárós gyakoribb, mint a bentlaksos intézmény. Igazából a bentlakásos elvonó elég elit dolog.
Elég hosszú lenne elmondani, mert 1 év a terápia. Én, és még nagyon sokan részt vettünk egy ilyen terápián.
Itt kaphatsz információkat: www.drogterapia.hu
Egyébként életem egyik legjobb évét töltöttem el ott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!