Melyik drog okozza az alábbi tüneteket?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos , de az illető mikor hazatér legtöbbször kába , üveges a tekintete , 'be van lassulva' . Milyen drog okozza ezeket , hasonlókat ? Köszönöm előre is a válaszokat.2011. okt. 3. 20:14
1/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől lehet. Ha megnézed a szemét, az már valamennyire segíthet behatárolni, hogy mit is használt. Összeszűkült pupillák ópiátokra utal (ópium, heroin, különféle gyógyszerek, de ha ilyenekkel él, egy idő után más tünetei is vannak a mindennapokban) a tág pupillák amfetamin származékokra. (bár azoktól nem lassul be) Durván véreres szemek füvezés után lesznek.
Remélem, tudtam ezzel valamennyire segíteni!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez segített , majd valamelyik este megfigyelem a szemeit ..
2011. okt. 6. 14:26
3/8 B.B05 válasza:
ha amfetaminszármazékot használt, attól is bele lehet lassulva! illetve, mire hazaér, kezd elmúlni a hatás, aztán jön a nagy zuhanás...
4/8 anonim válasza:
Bizony az a nagy zuhanás szörnyű,akkor be van lassulva és szinte élni sincs kedve annyira tönkre van mind lelkileg mind fizikailag.
5/8 anonim válasza:
Én füvezek,nem lehet rajtam észrevenni,ki csinálja az észreveszi a másikon hogyha be van tépve,rajtam nem veszik észre,nem midnenkinek látszik a szemén,ha a fűre gyanakszol,akkor bombázd meg az illetőt kérdésekkel,ne a droggal kapcsolatba hanem mindenapoki kérdésekkel,mi volt ma a munkában vagy suliban,nem-e tudja hogy mi lesz este a tv-ben egyszerű sima kérdésekkel! ja és még a reakcióit teszteld!
8/8 ExperTOwneD válasza:
attol függ hol...melyik városba me ha tb-n akkor valoszinüleg káfonya az a leg elterjedtebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!