Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik drog okozza az alábbi...

Melyik drog okozza az alábbi tüneteket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos , de az illető mikor hazatér legtöbbször kába , üveges a tekintete , 'be van lassulva' . Milyen drog okozza ezeket , hasonlókat ? Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. okt. 3. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől lehet. Ha megnézed a szemét, az már valamennyire segíthet behatárolni, hogy mit is használt. Összeszűkült pupillák ópiátokra utal (ópium, heroin, különféle gyógyszerek, de ha ilyenekkel él, egy idő után más tünetei is vannak a mindennapokban) a tág pupillák amfetamin származékokra. (bár azoktól nem lassul be) Durván véreres szemek füvezés után lesznek.

Remélem, tudtam ezzel valamennyire segíteni!

2011. okt. 5. 09:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez segített , majd valamelyik este megfigyelem a szemeit ..
2011. okt. 6. 14:26
 3/8 B.B05 válasza:
82%
ha amfetaminszármazékot használt, attól is bele lehet lassulva! illetve, mire hazaér, kezd elmúlni a hatás, aztán jön a nagy zuhanás...
2011. nov. 19. 00:00
 4/8 anonim válasza:
100%
Bizony az a nagy zuhanás szörnyű,akkor be van lassulva és szinte élni sincs kedve annyira tönkre van mind lelkileg mind fizikailag.
2012. máj. 31. 00:17
 5/8 anonim válasza:
45%
Én füvezek,nem lehet rajtam észrevenni,ki csinálja az észreveszi a másikon hogyha be van tépve,rajtam nem veszik észre,nem midnenkinek látszik a szemén,ha a fűre gyanakszol,akkor bombázd meg az illetőt kérdésekkel,ne a droggal kapcsolatba hanem mindenapoki kérdésekkel,mi volt ma a munkában vagy suliban,nem-e tudja hogy mi lesz este a tv-ben egyszerű sima kérdésekkel! ja és még a reakcióit teszteld!
2012. nov. 5. 18:11
 6/8 Alaque ***** válasza:
Fáradtság.
2014. jún. 14. 13:38
 7/8 anonim válasza:
akár herbál is lehet.
2014. dec. 4. 20:35
 8/8 ExperTOwneD válasza:
attol függ hol...melyik városba me ha tb-n akkor valoszinüleg káfonya az a leg elterjedtebb
2015. ápr. 22. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!