Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik volt a legkeményebb...

Melyik volt a legkeményebb drog amit eddig próbáltál?

Figyelt kérdés
Hány évesen? Egyszer vagy többször? Milyen élményed volt vele? Megbántad hogy kipróbáltad/használod?
2011. dec. 21. 21:06
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
45%

hát én próbáltam már a dohányt, az alkoholt, a hajnit és a füvet. a hasis meg az LSD az amit még úgy kipróbálnék, de nem valószínű, hogy bármikor is fogok én arra annyi pénzt szánni..

ezek közül szerintem a legdurvább az alkohol volt. a többitől mind jól voltam. viszont volt amikor úgy berúgtam, hogy kb két litert hánytam.. sőt nem is egyszer hánytam tőle.

2012. szept. 25. 22:39
 32/50 anonim ***** válasza:
hat az LSD-t azt felejtsd el.Nem rosszbol mondom...
2012. szept. 25. 23:14
 33/50 anonim válasza:
100%

19 évesen , amfetamint 1 szer csináltam,

élményem:nyugodt de felszabadult voltam tőle ,olyan mint mikor nagyon izgulsz valami miatt pl több ezer ember előtt kell felolvasnod valamit felolvasod és megnyugszol felszabadulsz hogy huh ezen túl vagyok ilyen érzés nyugodt és felszabadultá tesz,pörget is és ez abban nyilvánul meg hogy amit elkezdesz arra "rámész " és nem bírod abba hagyni akármire én pl 2 órán át a telefonomat nyomkodtam nem bírtam abba hagyni de 5 percnek éreztem, majd a beszédet nem bírtam abba hagyni úgy beszéltem hogy kifolyt a nyálam is és fehér lett a szám,utánna 4 napig nem aludtam nagyon jó érzés volt a hatása de megbántam

2012. okt. 24. 18:35
 34/50 Makifej professzor válasza:
64%
Fúú nem brom megállni hogy ne soroljam fel:THC minden formában(fű, hasis, pollen, olaj, süti.....) extasy, speed, ketamin, psziolicin(ez a gombában is megtalálható), gomba, lsd(papíron, cseppben és mikrodot), ayahuasca, mda, mdma, kokain, mescalin(kaktuszban és korongban), pcp, lsa(hajnalkában nem próbáltam), meth, gina, 2cb, dmt(kristályos formában és csanga ként), xtc és opium.(ja és persze a szokásos kávé cigi pia:) Azt hiszem ennyi, egyiket sem használom rendszeresen, bár ritkán szeretek halucinálni(ja hazudok, mert dohányzom). Voltak jó és rossz élményeim egyaránt, és nem bántam meg semmit. Azt nem tudnám megmondani melyik a "legkeményebb" mert ez sztem nem így működik. És végül nem bántam meg semmit és ezen szerek kipróbálását nem javaslom senkinek, ugyanis az hogy nem használom őket csak egy dolog, mert nem túl gyakori, és elég csúnyán el tud sülni mire végigpróbálsz egy ilyen listát...nekem is voltak sztorik!!! De azt hiszem kiégtem és elmúlt ez a része az életemnek, az más kérdés hogy megváltoztam...Bocs ha hosszú lett, ja és ha valakinek ez nem tetszik remélem ír nekünk valami ide illő erkölcsi prédikóciót és röhöghetek egy jótXD
2012. nov. 21. 04:11
 35/50 Makifej professzor válasza:
Bocs hogy ismételtem és kicsit zavarosan fogalmaztam, csak hát no, hajnal 4 múlt:)
2012. nov. 21. 04:13
 36/50 anonim ***** válasza:

jah azota nekem is bovult a repertoarom a gombaval....:)

egy regebbi hozzaszolo.

2012. nov. 21. 11:45
 37/50 anonim válasza:
100%
34-es. Húúúú a dolgok háromnegyedét még csak hallásból se ismerem :D Én először 17 évesen próbáltam ki a füvet. Aztóa nagyon ritkán kb évente egyszer maximum kétszer csinálom. Az is azért hogy lezárjak magamba egy bizonyos időszakot úgymond megünneplem vele. De igazából eszembe sem jut. Minden alkalom elképesztően király volt, még azt is meg tudtam magyarázni hogy hogyan sugározza magából a fekete szín a fényt :D
2013. febr. 18. 18:08
 38/50 anonim válasza:
3évesen a vendégek piáját megittam és lefordultam a székről 11évesen marihuána, töltőgáz 13évesen ecstasy(még az mdma féle), amfetamin, lsd, ritalin( ez gyógyszer de számomra drognak is minősül mivel erre rákattantam eléggé és orrba toltam utána és olcsón be tudtam szerezni) 14évesen xanax 15évesen kokain, dmt 16évesen rivotril, citapram, aurorix, tramadol, gomba, mefedron 17évesen methamfetamin 18évesen penta, mdpv és különböző úgynevezett "dizájner drogok" aminek a mai napig nem teljesen tudom a nevüket) krokodil, metadon, heroin. valamit úgyis kihagytam. ja és 15évesen próbáltam ki először intravénásan drogot akkor amfetamint kb 3 alkalommal és 18éves koromba kaptam rá nagyon csúnyán az intravénás használatra aminek azért meg is lettek az eredményei. összességébe én erre építettem fel az életem ami egy igen csúnya bukástörténet ha jobban megnézem.
2013. márc. 31. 05:21
 39/50 anonim válasza:
még az előző hozzászóló: ja és ha már ecstasy-t 13évesen azon belül az mdma-n kívül rengeteg anyagot ami épp benne volt az ecstasyként árusított tablettákba
2013. márc. 31. 05:23
 40/50 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra :D
2013. márc. 31. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!