Melyik volt a legkeményebb drog amit eddig próbáltál?
hát én próbáltam már a dohányt, az alkoholt, a hajnit és a füvet. a hasis meg az LSD az amit még úgy kipróbálnék, de nem valószínű, hogy bármikor is fogok én arra annyi pénzt szánni..
ezek közül szerintem a legdurvább az alkohol volt. a többitől mind jól voltam. viszont volt amikor úgy berúgtam, hogy kb két litert hánytam.. sőt nem is egyszer hánytam tőle.
19 évesen , amfetamint 1 szer csináltam,
élményem:nyugodt de felszabadult voltam tőle ,olyan mint mikor nagyon izgulsz valami miatt pl több ezer ember előtt kell felolvasnod valamit felolvasod és megnyugszol felszabadulsz hogy huh ezen túl vagyok ilyen érzés nyugodt és felszabadultá tesz,pörget is és ez abban nyilvánul meg hogy amit elkezdesz arra "rámész " és nem bírod abba hagyni akármire én pl 2 órán át a telefonomat nyomkodtam nem bírtam abba hagyni de 5 percnek éreztem, majd a beszédet nem bírtam abba hagyni úgy beszéltem hogy kifolyt a nyálam is és fehér lett a szám,utánna 4 napig nem aludtam nagyon jó érzés volt a hatása de megbántam
jah azota nekem is bovult a repertoarom a gombaval....:)
egy regebbi hozzaszolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!