holland,jamaikai,vmilyen afrikai füveket szívtam,legelőször 16 éves koromban,majd ugyanilyen idősen jött egy kis LSD,varázsgomba,1 évvel később pedig egy slukk speed az orromba. nem vagyok egy drogos állat akinek nincs jövője,mert normálisan élek,kicsit gazdagabb családban,ezeket is csak ritkán fogyasztom
2012. jan. 22. 17:16
22/50 anonim válasza:
kokain (19 evesen egyszer majd 22 folyamatosan)
speed kristaly meffedron 21
fu hasis 22
amfetamin 22
nem bantam meg,es nem erdekelnek a hitterito szovegek ha ugy van minden nap pepsi, de van amikor 2 honapig eszembe se jut es nem azert, mert nincs ra kredit...
2012. ápr. 3. 21:58
23/50 anonim válasza:
Fél éve kokain...tudom hogy nem jó dolog,és káros,meg minden...de mostanában egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal :/ 12/l
2012. máj. 13. 06:52
24/50 anonim válasza:
12 evesen kokainozol utolso? Wow!!! En abban az idoben meg azt se tudtam h leteznek drogok a cilagon egyaltalan...;)
2012. máj. 13. 12:35
25/50 anonim válasza:
Szerintem ő sem tudja mi az a kokain,lehet a Coca-Colára gondol :D
2012. máj. 13. 13:51
26/50 anonim válasza:
Kedves utolsó és azelőtti: tudom mi az,és igen,12 évesen csinálom. Nem vagyok büszke rá. De mostanában semmit nem tudok kezdeni az életemmel,egyszerűen sz*r az egész :/
2012. máj. 14. 06:23
27/50 anonim válasza:
Szóval légyszi ne viccelődjetek vele :/
2012. máj. 14. 06:24
28/50 anonim válasza:
12 évesen ég gáz tényleg.Ezzel nem tudunk nem viccelődni.De mi az hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal ?
2012. máj. 15. 19:45
29/50 anonim válasza:
nem értem miért gázabb 12 évesen, mint 16 évesen?
2012. júl. 14. 01:52
30/50 anonim válasza:
hasis,25 évesen
se nem túl durva, se nem voltam fiatal, mégis iszonyat szarul lettem tőle. pánikrohamok törtek rám, le kellett fogni, azt hittem meghalok... azt haluztam hogy csontváz vagyok mikor belenéztem a tükörbe, csoki-zabálási roham tört rám, stb...
valószínű a hely nem volt alkalmas,nem voltam teljesen nyugodt, túl sokat szívtam (közepes méretű volt,egyedül elszívtam öt perc alatt a felét), és valszeg én vagyok rá genetikailag túl érzékeny.
de soha többet. marad maximum a fű, abból se sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!