Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha gyereked szuletne milyen...

Ha gyereked szuletne milyen nevet adnal neki?

Figyelt kérdés

Ha van akkor, hogy hivjak?

Koszonom a valaszokat!

2009. máj. 19. 05:02
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
2%

Pfuuuj némelyik tényleg borzalmas név. Előre is sajnálom a gyermekeiteket, ilyen nevekkel felnőni?! Normális ember nem ad ilyen nevet a saját gyerekének. Nem is volt lelkierőm elolvasni az összes válaszolót. Kivert a víz ezektől a nevektől...

Pont a minap volt olyan kérdés az oldalon hogy miért adnak a szülők fura neveket a gyermekeiknek. El lehet olvasni a válaszokat!!!

Ha fiam születik Csaba vagy László lesz. Ha lány akkor Emese, Anna, Kata vagy Erzsébet.

2009. máj. 20. 17:50
 32/49 anonim ***** válasza:
96%
Jázmin! :D (fiam már van)
2009. máj. 22. 11:35
 33/49 anonim ***** válasza:
96%
előző vok még...a fiamat Teodornak hívják :D
2009. máj. 22. 11:36
 34/49 anonim válasza:
Ha /egyszer/ majd lesz gyerekem,ha lány lesz Verának fogják hívni,egy nagyon különleges asszony után,akit nagyon szeretek.Arra senki sem gondolt h esetleg Orsolya a saját nevével sincs megelégedve?Részben igaza van,tényleg nem kéne olyan neveket adni a gyerekeknek amiért megverik őket a játszótéren,de talán ezt nem ilyen stílusban kellett volna előadni...ha már mindenképp ragaszkodunk a különleges nevekhez,kapjon a kicsi két keresztnevet,így abbol az egyik lehet ilyen eredetibb, szokatlan név/*pl Remény../a másik meg egy hétköznapibb ésa gyerkőc majd eldöntheti h nagyobbacska lesz h melyiket is szereti jobban(én is ezért kaptam annó 2 keresztnevet édesanyámtól,amiért azóta is hálás vagyok...a másik ok pedig az volt h Édesanya is utálta a saját nevét és nagyon sokáig tartott neki mire megbarátkozott vele...szerencsére időközben ''divatba jött a neve'' és ma már ő se utálja annyira)
2009. máj. 24. 03:07
 35/49 anonim válasza:

03,07 vagyok

17/L

2009. máj. 24. 03:08
 36/49 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy a vezetéknévvel összhangban legyen a választott név, és ne csak az aktuális divat legyen a fö szempont,.Családunk erdélyi eredetü, ezért az ott gyakori neveket választottuk, pl. Ábel.,
2009. máj. 24. 07:32
 37/49 anonim válasza:

Lány:

Eliza(beth)

Élodie (francia név)

Fiú:

Ágoston

2009. máj. 24. 21:56
 38/49 anonim válasza:
96%

HA lányom lesz : Eufrozina, Kira, Pálma, Napsugár, Arika, meg ami még jön majd! Esetleg utánnam Brigi

Ha meg fiam: Akkor párom neve: Zsolt, lesz a neve, a második pedig Bence, vagy Ádám, vagy még a Balázs esedékes!

:) De ez még nagyon odébb van , szóval majd addig változik még :$

Bár a párom reméllem marad!:)

L/16

2009. máj. 25. 10:00
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Lány: Enikő, Tünde, Dalma,Kinga, Eszter, Virág, Boglárka, Hajnalka

Fiú: Áron, Zalán, Levente

2009. jún. 29. 20:42
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Azért komoly, hogy egyesek felnőtt(?) fejjel úgy gondolkodnak, hogy valakit szemberöhögnének a neve miatt. Arra senki nem gondolt, hogy a mára már meghonosodott nevek is valaha furcsák, idegenek voltak? Mint pl. Krisztián, Kamilla, Erika, Viktor.

Amúgy én írtam, hogy a következő fiam Pongrác lesz. Ezzel pl. nem értem kinek volt baja. Elég régi név, csak mostanában nem túl gyakori. Nekem nagyon tetszik.

2009. jún. 29. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!