Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha gyereked szuletne milyen...

Ha gyereked szuletne milyen nevet adnal neki?

Figyelt kérdés

Ha van akkor, hogy hivjak?

Koszonom a valaszokat!

2009. máj. 19. 05:02
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Milánnak hívják a kisfiamat,ha lány lett vna akkor Gerda,vagy Lili lett vna
2009. máj. 19. 12:26
 22/49 anonim ***** válasza:
88%

nálam majd ezek jöhetnek szóba

L: Tünde, Irén, Irma, Emma, Anna, Flóra, Csinszka, Gemm

F: Áron, Csaba, Péter, Bálint, Botond

2009. máj. 19. 12:51
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi fiam,Milán Gábornak hívják és éppen ma van a névnapja :D

Ha kishugi érkezne Fanninak,vagy Lilinek neveznénk el.

2009. máj. 19. 13:32
 24/49 anonim ***** válasza:
91%

A férjem kedves nagyanyja Remény volt, szerintem szép lesz a lánynak ezt adni. A Remény régi magyar név.

Nagyezsda fordításban pedig teljesen megszokott.

Én ezt adom.

Nekem tetszik az Áfra. Nagyon. Különösen, ha egy szép magas egzotikus lány kapja, hosszú kéz, rubintgyűrű...szerintem szép.

A nevet a gyerek választja. Szerintem. És olyan lesz.

2009. máj. 19. 13:33
 25/49 anonim ***** válasza:
89%

Az én lányom talán Emma lesz, első vagy második névként. De a Dóra is tetszik. Ha fiú, talán Márk vagy Krisztián!

A primitív Orsolyának: Te nem vagy normális!

2009. máj. 19. 13:35
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiunk lesz: Zsombor, Nimród vagy Barnabás!

Ha lány, az nehezebb kérdés.. Nagyon sok szép női név van, nem tudom még eldönteni.. Majd ha itt lesz az ideje. :D Nekem tetszenek a különleges nevek. A Remény pl. kifejezetten szép szerintem.

2009. máj. 19. 13:43
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha lány lenne: Zsófia vagy Adrienn

Ha fiú: Gergő, Kristóf vagy Bálint

2009. máj. 19. 14:58
 28/49 anonim válasza:
21%
énis szeretnék kérdezni arrol hogy a babát mikor kell csinálni hogy várandos legyek lci irjatok mert rég ota probálkozunk vele de még nem sikerült és nagyon szeretnénk mikor szertkezünk hogy baba legyen
2009. máj. 19. 15:18
 29/49 anonim ***** válasza:
49%
Orsolyának nagyrészt igaza van (bár megjegyzem, az orsolya nevet sem találom valami jónak), itt a nagyja tényleg olyan neveket írogatott össze, amik próbálnak egyediek, menők, egzotikusak lenni, miközben pár év múlva már vicc lesz az egész (már most is az), és CSAK a gyereket szivatjátok meg ezzel. Ja és tudnék mesélni ismerőseimről, hogy milyen tüncibogár névhez végül milyen lett a gyerek.. Szóval nem mindig jön ez össze, hogy a gyerek választja a nevet és olyanná alakul, főleg, ha a szülő egy cseppet sem tud a születendő gyerekére annyira ráhangolódni, hogy lemondjon az idióta cikornyás, hülyén hangzó nevekről.
2009. máj. 19. 15:55
 30/49 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nem tudom ki pontozta le a valaszokat, de en mindenkinek zold kezecsket adtam, mind hasznos volt a szamomra meg a negativ valasz is! :))

2009. máj. 20. 06:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!