Ha gyereked szuletne milyen nevet adnal neki?
Figyelt kérdés
Ha van akkor, hogy hivjak?
Koszonom a valaszokat!
2009. máj. 19. 05:02
1/49 anonim válasza:
ha lány,Isabelle (azért ilyen név, mert angliában élek angol pasival, és a gyerek vezetékneve is angol lenne)
ha fiú akkor meg már kiskorom óta tudom hogy Adam, Ádám szerencsére azt akármelyik országban lehet
2/49 anonim válasza:
3 hét múlva gyerekem fog születni és Dominik lesz a neve. :)
3/49 anonim válasza:
Ha fiú születne:Joakim és egy nevet még keresnék hozzá,Joakim Richárd,de függ ugye a vezetéknévtöl is,még nem találtam meg aki befedezzen:)
A lányom Vanessza Virág(6 év)
Ha lány születne Dakota.
4/49 anonim válasza:
Ha lány lenne akkor Anna vagy Zsófi vagy Flóra.
Ha fiú akkor Zsolt, István vagy Gyula.
5/49 anonim válasza:
Ha fiú lenne, Gergő vagy Milán
LÁny: Laura, vagy Eszter, vagy Imola. Második névnek mindenképp Kata lesz.
6/49 anonim válasza:
lany: Emilia, Amira, Aliz, Emma
fiu: Nataniel, Marton, Emil, Erik
7/49 anonim válasza:
Van egy kisfiam Gergő, ha a következő lány lesz Emese vagy Csenge lesz, ha fiú akkor passz. :)
8/49 anonim válasza:
5 éves lányunk Noémi, 2 hét múlva születő hugica pedig Zsófi lesz.
9/49 anonim válasza:
6 hónapos kislányomnak Liza a neve.
10/49 anonim válasza:
még nincs gyerekem, de ha lesz, akkor az első lányom az Áfra, a második az Amélia Nanett nevet kapja(legjobb barátnőm is én utánam). ha fiam lesz, akkor nem tudom, tetszik Regő és a Nimród.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!