Neveznéd a gyereked Így?
Figyelt kérdés
Szűcs Antal Rajmond
Szabó Emese Xénia
(monogramok)
várom a hasonlóakat
nem a Zsíros B. Ödön fajtákat.
2009. júl. 6. 09:32
1/6 anonim válasza:
Először nem értettem mikor az elsöt olvastam,aztán néztem h a monogramot irod...hát a válaszom nem.
2/6 anonim válasza:
Egyik ismerősömet Szekercés Anita Ritának hívják, saját rokonomat pedig Oláh Barbarának (SzAR és OB)
De őket nem zavarja!
4/6 anonim válasza:
Ismerek egy srácot akinek Fűzva Attila Szabolcs a neve. Egyszer láttam, hogy az egyik csajtól kapott egy levelet, ami így kezdődött: "Kedves F.A.SZ." A srác meg kikészült, nem csoda.
Szerintem az ilyen jellegű nevek adása gyermekeinknek butaság lenne, hiszen az iskolától kezdve egész életükön át kellene hallgatniuk a csúfolódást és a rosszindulatú megjegyzéseket.
5/6 anonim válasza:
Mivel külföldön élek, itt az embereket nem zavarná. Nyugati sorrendben meg a magyarokat sem... :P Magyarországon nem biztos, hogy bevállalnám. Meg egyébként is szerintem az "Antal Rajmund", illetve az "Emese Xénia" irtó hülye párosítás... Ezúton is bocsánat minden Antal Rajmundtól és Emese Xéniától... :)
6/6 anonim válasza:
Nem!!
Nekem a kedvenc neveim: Nagy Barna Farkas, Lakatos Márrlonbrándó, Füty Imre...meg az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!