Hogy becezed a gyereked?
lányom Renáta, neki Rencsike, cicuka, életem, kincsem, husi stb.
fiam Balázs, neki Bazsika, Bazsi, manó, töki, gyagyás :) elég eleven, mindig csak nevetek rajta, ezért lett gyagyás :)
Nagyfiam Krisztián!Ö még a hasamba MANÓ lett azóta szinte mindenki annak hivja még a távoli ismerösök is!Nagyon ritkán hivjuk a keresztnevén én inkább csak akkor mikor rosszat csinál!:)
Kisebbik Milán!Öt nem szoktuk nevétöl eltéröen hivni!Milánt becézzük pl:Milu,Miluka,Milus,Miluska,Milo
Mégis eszembe jutott hogy szoktuk nevétöé eltéröen hivni:)
Öcsi,Öcsike,
Még van a fiaimnak egy-egy beceneve:)
Páromat hivták sokan a közeli család ismerösei hogy kisXY(vezetéknév),Édesapja meg nagyXY,Most már változott a felállás:D Kisebbikfiam kisXY nagyobbik meg nagyXY,Bár ezt ritkán hasznájuk inkább úgy veccelésképpen!
Utolsó voltam
Az én fiamnak annyi beceneve van, hogy ihajjj :D 19 hónapos csöppség és már egy rakat neve van. A hivatalos nevét (Krisztián) nem becézzük, az úgy szép, ahogy van, hanem mindenféle mást találok ki rá, ezek csak úgy jönnek:
Csimpicsumpi
Csiperke
Csipeszke
Csipesz
Lolkabolka
Butters (de tényleg tök úgy néz ki, mint a South Parkban Butters XD)
Mókuska
Mókusmágus
Mókamester
Cukorborsó
Csibefasirt
Romboló
Babafiú
Bömbi (ezt kisebb korában mondtuk neki főleg)
De szerintem szoktam még más neveken is hívni, de ezek az állandóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!