Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy becezed a gyereked?

Hogy becezed a gyereked?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 02:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
nincs gyerekem, de én itthon "ördög" vagyok.. :D pedig nem voltam rossz gyerek meg semmi, de már vagy 10 éve rajtam van ez a név:D
2009. máj. 27. 07:16
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Engem anyukám kincsemnek hív :) Pedig már elég öregecske vagyok a 28 évemmel:) Nekem nincs gyerekem.
2009. máj. 27. 08:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

lányom Renáta, neki Rencsike, cicuka, életem, kincsem, husi stb.

fiam Balázs, neki Bazsika, Bazsi, manó, töki, gyagyás :) elég eleven, mindig csak nevetek rajta, ezért lett gyagyás :)

2009. máj. 27. 08:28
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyermekem még a pocakomban van, de nevéből adódóan: Doma, Domi, Dommancs, Dommanó stb. Egyébként néha nokedli :) ezt apukájától kapta, és kolbász :) mert elég sokat kolbászol a pocakomban.
2009. máj. 27. 08:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
én Timi vagyok, de Lukréciának hívtak. lányom Brigitta, Bittának, vagy kicsimnek hívom.
2009. máj. 27. 09:08
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A lányom Szilvia őt:Szilvike,mangacika(mert szereti a mangákat)cicamica.A fiam Szabolcs őt:Szab,Szabbész.(és van még sok ami nem a nevével van összefüggésben...)
2009. máj. 27. 09:12
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyfiam Krisztián!Ö még a hasamba MANÓ lett azóta szinte mindenki annak hivja még a távoli ismerösök is!Nagyon ritkán hivjuk a keresztnevén én inkább csak akkor mikor rosszat csinál!:)

Kisebbik Milán!Öt nem szoktuk nevétöl eltéröen hivni!Milánt becézzük pl:Milu,Miluka,Milus,Miluska,Milo

Mégis eszembe jutott hogy szoktuk nevétöé eltéröen hivni:)

Öcsi,Öcsike,

2009. máj. 27. 09:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Még van a fiaimnak egy-egy beceneve:)

Páromat hivták sokan a közeli család ismerösei hogy kisXY(vezetéknév),Édesapja meg nagyXY,Most már változott a felállás:D Kisebbikfiam kisXY nagyobbik meg nagyXY,Bár ezt ritkán hasznájuk inkább úgy veccelésképpen!

Utolsó voltam

2009. máj. 27. 09:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Günter a neve, és csak Güntinek becézzük. Most lesz 1 éves.
2009. máj. 27. 09:38
 10/24 anonim ***** válasza:
98%

Az én fiamnak annyi beceneve van, hogy ihajjj :D 19 hónapos csöppség és már egy rakat neve van. A hivatalos nevét (Krisztián) nem becézzük, az úgy szép, ahogy van, hanem mindenféle mást találok ki rá, ezek csak úgy jönnek:

Csimpicsumpi

Csiperke

Csipeszke

Csipesz

Lolkabolka

Butters (de tényleg tök úgy néz ki, mint a South Parkban Butters XD)

Mókuska

Mókusmágus

Mókamester

Cukorborsó

Csibefasirt

Romboló

Babafiú

Bömbi (ezt kisebb korában mondtuk neki főleg)

De szerintem szoktam még más neveken is hívni, de ezek az állandóak.

2009. máj. 27. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!