Hogyan kell kiűzni a szellemeket a lakásból? Vagy mivel lehet távoltartani őket?
Mivel tudod BIZONYÍTANI a létezésüket?
Agyam eldobom :D
És Te a nemlétüket mivel tudod bizonyítani? Mert te még nem láttál? vagy mert nem hiszed el hogy más látott már? Ez is a hiten múlik, hogy szerinted nem léteznek...
Mellesleg a tudomány nagyon sokmindent nem tud MÉG! Lehet, hogy egyszer az ilyen jelenségekre/lényekre is megkapjuk a magyarázatot, de a világ nem csak abból áll, amit meg tudunk fogni két kézzel.
(Egy biológus-tanonc)
Valami ilyesmit mondhatott az is, aki azt hitte, hogy a fold lapos, vagy hogy vonattal nem lehet utazni, mert 30km/h-t nem bir ki az emberi szervezet.
amugy mindegy milyen a gyertya
Ne törödj a szkeptikusokkal. Hidd el ők is nagyon jól tudják hogy léteznek szellemek, csak félnek tőlük ezért menekülnek a tagadásba. Biztosan mondhatom neked hogy mindenki megtapasztalta ezt már valahogy csak vannak akik félnek attól amit nem tudnak megmagyarázni. Hagyd meg őket a hitükben és ne foglalkozz velük.
A legtöbb szellem nem akar ártani (vagy ha akar is nem tud), így a legtutibb ha beszélsz vele. Lehet hogy nem is tudja hogy szellem. Javaslom neked a Hatodik érzék filmet, ami meglepően jól ábrázolja a valóságot. Segíts neki hogy léphessen.
(a fenti megoldás az eset 90%-ában megoldás, mert bár a legtöbb szellem ilyen de azért nem mind)
ezen az oldalon utánanézhetsz!és egyetértek az uccsó válaszoloval.én hiszek bennük.idéztünk is már,nemis egyszer,de ezt inkább magad ne próbáld ki....
nos,nekünk is volt négy,
azt mondták a boszorkányboltban,hogy a tömjénes füstölő a legjobb,pl a frank füstölő,én fehér mécsessel világítottam,aztán pótanyámtól láttam,mikor meggyujt egy füstölőt,ikszet rajzol minden ablakra és ajtóra vele,azán teszi a tartóba,és azt mondták még,hogy egy obszidiánkövet rakjak a bejárati ajtóra,egy másikból pedig csináljak elixírt(24 órán átt áztassam sima vízben)és igyam meg..nagyon durva dolgok történtek,tehát mindet megcsináltam,és mindíg köszöntem nekik mikor elmentem feladatot kaptak:vigyázzanak a házra!Aztán volt,hogy könyörögtem nekik,hogy nem bántom őket,és hagyják abba az ijesztegetést,ezek után a dolgok után elmentek..nem sétált többet a szék,nem volt több tenyérnyom az ablakon,nem forgott a kanál,stb..soha nem felejtem el amit átéltem!ha valaki azt mondja,nem hiszi el,én már csak röhögni tudok rajta..és szerencsés,hogy nem lakott még ilyen"szellemes" házban..asszem az ilyen gyenge emberek,akik nem is adják meg a lehetőséget a létezésükre,ezek jutnak ilyen szellemes dolgok után a psichiátriára..aki pedig elfogadja a lehetőségét,pl én,az nem bolondul meg,hanem megtalálja a megoldást és kész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!