Különböző szellemeket láttam?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy csajnál vendégségben és azt mondta Ő profi okkultista, tud idézni dolgokat. Van neki két házi szelleme is. Az egyik egy idős anyó, akivel a házi munkát készítteti el a másikkal a leckéit iratja, a másik egy humanoid az Exor Galaxysból, Maxtor T 100 a neve, de a lány Tábláscsokinak hívja, mert az a kedvence. Megmutatta őket, együtt szokta tartani őket a kredencben, ha nem használja egyiket sem. Erdetileg fénykép készűlt róluk azt akartam megmutatni, de azon nem látszik semmi sem, nem hiáby csak szellemek, nincsen testük sem. Ezért gondoltam lerajzolom őket hogy megmutassam nektek.
A másik biztosan Ufó ? Vagy csak egy korcs ember szelleme ? Biztosan szellemek, nem lehetnek kísértetek vagy Démonok vagy mumusok.
2010. dec. 29. 22:24
1/7 anonim válasza:
jó ez a kép, de szerintem nem ártana, ha egy moderátor is ellenőrizné, ugyanis nagyon sántít a történet a KITÁLÁCIÓ felé, főleg, ez a paintes kép, amit linkeltél...
2/7 anonim válasza:
Hülye a tyúk, nemhogy megtartaná magának a titkát. Különben is az egyik takarít, a másik leckét ír. Fene jó dolga lehet. Ne foglalkozzál vele.
3/7 anonim válasza:
most miért nem lehet jelenteni ezt a kérdést? :(
4/7 anonim válasza:
khmm...humor kategóriában vagytok nem de?..
5/7 anonim válasza:
Ja...Szval nem kell komolyan venni-.-":D
6/7 ŁoŁ válasza:
uhh.. jó h észre vettétek hol vaunk amú meg a képen a lány egy beszívott másnaposra emlékeztet
7/7 kockafej77 válasza:
hmm mit keres a csaj mmelett Májk Rém haver? By: Testk Rém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!