Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szellemeket idéztem! Mit üzen...

Szellemeket idéztem! Mit üzen a túlvilág?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel szellemeket idéztünk a barátaimmal. Több hosszú órán át a szeánsz, mert iszonyatosan sokat üzentek ! Hosszú órát ültünk a táble előtt a betűk pedig egyre csak jöttek és jöttek, azt hittük sosem lesz vége ennek.

Azt mondták, hogy nagyon fonotos az üzenet melyet meg kell osztanunk az emberiséggel. Sajnos nekünk eddig nem sikerült rájönnünk az üzenet lényegére, pedig nagyon próbálkoztunk. Most közzé teszem betű szeint idézve,mondjátok meg Ti mit jelent ez.

"jkdsfkjfskljfsjfdjfioeojfjoirefrkéofélklkdskcmckmopopcekookfmkggbjnkblmkékyélyléxkxlkjlycnyncycoiucyoiyruiruizrfuzurefhierhhjhnjlfkhfjhjkfhuisuifsehhuihchbbvvnybyxmbyhgigiquiwhuqoqwioqwjoqwjqiowjdijqdwijwjioqwjiqwyjqwyjwqklqwymnqwqbqwyhvwhjvwquqwvoqwpwqiqwpqwgqwwabhnwhfujhfujbnhwqibawbifbwhebfwebfioabweafuwhnofweiofjwaioepjfawiejaiwmikmcpoemcaewmoewmocenawejwnbenbwnejnewcbcwzgtfztrdqwzgqwigwuhudjoijdwiqwdjklwhnkjnwkljnkljwefklejklewjkjkljkjkjwfeioewfjewofjfipwojqiouzruirgbbnvmmxvnyvklfpewjhfuihuhuihfuirhuiheufhrguiuuihgjihfjkehnrjfkahnewkjhiujhafipuahfiuhifhruiehfiuwehfuhfuheuqefheuihefuiehuihihehuuhefiuhefdeuwiuhweuhekkzkuzuzukkzuzuzujuzjuzuuuuutzuutwwuuefwii"

2010. dec. 26. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy cseréld le a billentyűzeted mert beragadtak a gombok
2010. dec. 26. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Küldd el Langley-be, a CIA kódfejtői megoldják egy év alatt!
2010. dec. 26. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak a lényeget írom:Egymással beszélgettek arról,hogy milyen pihentagyú vagy.
2010. dec. 26. 19:58
 4/7 anonim válasza:
pasz,talán egy szellem tudna válaszolni..idézd meg újra,és kérdezd meg,hogy mit akart jelenteni a múltkori beszélgetés..
2011. jan. 2. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj közé beilleszteni magánhangzókat, vagy vegyél mondjuk 5 betűt, és azt alakítsd át értelmes szóvá, ezeket jegyezd le, és abból rakd ki
2011. jan. 2. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
A tulvilág azt üzeni hogy nemsokára odaérsz ilyen marhaságokkal nem foglalkoznak a szellemek csak te ,de én azt hiszem hogy te egy BUKOTT szellem vagy.
2011. jan. 2. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez szigorúan titkos! Én megfejtettem:

Ennek úgy néz ki sok ideje van. Ahelyett, hogy ilyen baromságokkal foglalkozna, végezne inkább házimunkát. De úgy néz ki, egy pszihológussal is megbarátkozhatna, vagy benyúthatná a jelenkezési lapját az elmegyógyintézetbe.

2011. júl. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!