Szellemeket idéztem! Mit üzen a túlvilág?
Tegnap éjjel szellemeket idéztünk a barátaimmal. Több hosszú órán át a szeánsz, mert iszonyatosan sokat üzentek ! Hosszú órát ültünk a táble előtt a betűk pedig egyre csak jöttek és jöttek, azt hittük sosem lesz vége ennek.
Azt mondták, hogy nagyon fonotos az üzenet melyet meg kell osztanunk az emberiséggel. Sajnos nekünk eddig nem sikerült rájönnünk az üzenet lényegére, pedig nagyon próbálkoztunk. Most közzé teszem betű szeint idézve,mondjátok meg Ti mit jelent ez.
"jkdsfkjfskljfsjfdjfioeojfjoirefrkéofélklkdskcmckmopopcekookfmkggbjnkblmkékyélyléxkxlkjlycnyncycoiucyoiyruiruizrfuzurefhierhhjhnjlfkhfjhjkfhuisuifsehhuihchbbvvnybyxmbyhgigiquiwhuqoqwioqwjoqwjqiowjdijqdwijwjioqwjiqwyjqwyjwqklqwymnqwqbqwyhvwhjvwquqwvoqwpwqiqwpqwgqwwabhnwhfujhfujbnhwqibawbifbwhebfwebfioabweafuwhnofweiofjwaioepjfawiejaiwmikmcpoemcaewmoewmocenawejwnbenbwnejnewcbcwzgtfztrdqwzgqwigwuhudjoijdwiqwdjklwhnkjnwkljnkljwefklejklewjkjkljkjkjwfeioewfjewofjfipwojqiouzruirgbbnvmmxvnyvklfpewjhfuihuhuihfuirhuiheufhrguiuuihgjihfjkehnrjfkahnewkjhiujhafipuahfiuhifhruiehfiuwehfuhfuheuqefheuihefuiehuihihehuuhefiuhefdeuwiuhweuhekkzkuzuzukkzuzuzujuzjuzuuuuutzuutwwuuefwii"
Ez szigorúan titkos! Én megfejtettem:
Ennek úgy néz ki sok ideje van. Ahelyett, hogy ilyen baromságokkal foglalkozna, végezne inkább házimunkát. De úgy néz ki, egy pszihológussal is megbarátkozhatna, vagy benyúthatná a jelenkezési lapját az elmegyógyintézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!