Melyik hangszeren könnyebb megtanulni játszani, viszonylag jól, gitár, hegedű vagy zongora?
En 3-10 eves koromig hegedultem.
Ha megmutattak a kezdo billentyut zongorazni is tudtam kotta alapjan.
A zongora talan annyibol konnyebb h nem csuszol el a hangokkal. Egy hegedu avatatlan kezekben gyilkoe fegyver... Karcolja az emberi fulet.
Am dupla szolamra annyi, h ott is egyik kezeddel lefogod a hangot a masikkal pedig vonozol... Nah meg olyanbol is sok volt akinek a ketto nem ment egyszerre...
Gitart nem tanultam :)
De ott legalabb jelolve vannak a fogasok.
Meg ismerek lar embert aki nem sok talentummal de gitarozni azert meg tudott tanulni.
Allitolag a fuvola nehez meg nagyon. Egyszer probaltam... ugy emlekszem kellett egy kis ido mire raereztem...
En a helyedben gitaroznek. :)
Hat figyelj van ismeros csaladban gyerek aki zongorazott, nem egy talentum es zongoraval 1-2 ev alatt se jutott sokra, hiaba h otthon is van zongorajuk.
Megjegyzem: o meg gerek volt, felnottkent valoszinubb, hogy masabb tempoban haladsz.
En annyit tudok, hogy gitarral feltunobb eredmenyeket lehet elerni ugyanazon ido alatt.
De ez ne vegye el a kedved, a szorgalom, a zene iranti szeretet nagyon sokat lendit a dolgon!
Jo zongorazast kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!