Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik hangszeren könnyebb...

Melyik hangszeren könnyebb megtanulni játszani, viszonylag jól, gitár, hegedű vagy zongora?

Figyelt kérdés
Heti 4 óra gyakorlással mondjuk 1-2 évig. (inkább egy.. :))
2011. dec. 14. 12:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

En 3-10 eves koromig hegedultem.

Ha megmutattak a kezdo billentyut zongorazni is tudtam kotta alapjan.

A zongora talan annyibol konnyebb h nem csuszol el a hangokkal. Egy hegedu avatatlan kezekben gyilkoe fegyver... Karcolja az emberi fulet.

Am dupla szolamra annyi, h ott is egyik kezeddel lefogod a hangot a masikkal pedig vonozol... Nah meg olyanbol is sok volt akinek a ketto nem ment egyszerre...

Gitart nem tanultam :)

De ott legalabb jelolve vannak a fogasok.

Meg ismerek lar embert aki nem sok talentummal de gitarozni azert meg tudott tanulni.

Allitolag a fuvola nehez meg nagyon. Egyszer probaltam... ugy emlekszem kellett egy kis ido mire raereztem...

En a helyedben gitaroznek. :)

2011. dec. 18. 00:25
 12/27 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok, hogy végeredményben az egész "tehetség" kérdése, de 1-2 év alatt egy alap szintre (eljátszani jól pár alapművet) 1-2 év alatt lehetséges eljutni, ha megvan bennem az, ami ezt elősegíti?
2011. dec. 18. 07:48
 13/27 A kérdező kommentje:
Oops, zongorára értem, természetesen. :)
2011. dec. 18. 07:49
 14/27 anonim ***** válasza:

Hat figyelj van ismeros csaladban gyerek aki zongorazott, nem egy talentum es zongoraval 1-2 ev alatt se jutott sokra, hiaba h otthon is van zongorajuk.

Megjegyzem: o meg gerek volt, felnottkent valoszinubb, hogy masabb tempoban haladsz.

En annyit tudok, hogy gitarral feltunobb eredmenyeket lehet elerni ugyanazon ido alatt.

De ez ne vegye el a kedved, a szorgalom, a zene iranti szeretet nagyon sokat lendit a dolgon!

Jo zongorazast kivanok! :)

2011. dec. 18. 11:45
 15/27 anonim ***** válasza:
A zongorán sem nehéz megtanulni játszani, de azon nem olyan egyszerű mai számokat előadni! Én egy éve gitározom és két hónapja már csupa olyan számokat játszom amit szeretek. Köztük tankcsapda-menyország t. vagy slipknot-psichosocial! :)
2011. dec. 29. 13:46
 16/27 anonim válasza:
úgy érted hogy miután elkezted 2 honap vagy az egy év utáni 2 honap??? (utolsó válaszoló)
2011. dec. 29. 19:25
 17/27 A kérdező kommentje:
Szerintem egyik sem. Ha jól logikázom, akkor a 10. hónap óta játszik mai számokat. Kb.
2011. dec. 29. 19:32
 18/27 anonim ***** válasza:
:) Pontosan!
2011. dec. 29. 20:05
 19/27 anonim ***** válasza:
jóde egy tankcsapda menyország tourist közel sincs ahhoz, hogy "viszonylag jól" gitározzon az ember. azt heti 4óra gyakorlással néhány hét alatt meg tudja csinálni bárki :D
2011. dec. 29. 22:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondom, hogy a gitár korszerűbb. Sokkal.
2011. dec. 29. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!