Kirúghat a főnököm mert terhes lettem?
Kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok, a munkahelyemen viszont 5 hónapja vagyok csak. Közöltem vele hogy terhes vagyok, közölte velem hogy akkor ő nem fizet utánam és mehetek a ..... :-S
Mit gondoltok? joga van ehhez? vagy nekem van jogom kiállni azért, hogy ilyet nem csinálhat? ha kell ügyvédet is felkérek a segítségre.
nyugodj meg,nem rughat ki
védőnővel beszélj,legyen meg a papirod hogy terhes vagy,dolgozz nyugodtan,de ha cseszeget a főnöük,akkor doki,és menj el terhesszabira,és bekaphatja,kötelező fizetnie,különben megbüntetik a sokszorosára
6hetesen egysébként kár volt elmondanod,kivéve ha olyan munkát végzel,amit nem folytathatsz ugyanugy
közben irtál :)
nyugi,nem lesz baj...
nem rughat ki,ha ő nem fizet,akkor őt megbüntetik,és fizet helyette az állam,és behajtja rajta
De
alá ne irj semmi olyat amiben munkabeszüntetés,felmondás,közös megegyezés van
bármit amit alá irsz,olvass el 6x,vigyél magaddal valakit,aki szintén átolvassa,át ne vágjon
nem rughat ki,ilyen nincs
ne félj tőle
neked most az a fontos,hogy elmenj betegszabira és nyugalomban várd a babát
jah,és ha már kibabáztad magad,köteles visszavenni
:) aranyos vagy köszönöm és remélem mind igy lesz ahogy irtad hogy nem tehet semmi rosszat velem (velünk)
félek hogy semmit sem fogok majd kapni, igy is csunyán kevés volt a fizum :(
ha fizetnie kell majd akkor mennyit kaphatok?
most 78-ra jelentett be
tegnap adta volna oda a papirt, rá volt irva hogy felmondás a munkáltató által...
de nem azért mert terhes vagyok hanem (és most jön a szép része) nem végzem jól a munkám, csomó minden lejárt és ő ettől csődbe megy, nem hallgatom meg amit mond XD szakadtam a röhögéstől komolyan.
kértem hogy hagy hozzam el az egyik papirt átolvasni de nem adta oda, én meg nem irtam alá semmit sarkon fordultam és eljöttem.
Tök véletlenül viszont dec.2-a állt dátumként rajta amikor és 3án mondtam meg neki hogy terhes vagyok, de 2-ától viszont táppénzre vett fel a doki ugyhogy kicsit sem lesz feltünő hogy pont az nap rug ki amikor táppénzre vettek.
kitalált ilyen mondva csinált hülyeségeket... az hogy csomó minden lejárt az is kamu, az hogy nem hallgatom végig az arra értendő, hogy soha nem szid le csak ha van bent vásárló és szó szerint erre izgul fel ha más előtt lealázhat...MÉRT NINCS FELMOSVAAAAA...és üvőlt!
nem 100as, ég a pofám hogy ilyenek miatt kiabál velem, ráadásul hülyének néznek a vásárlók is.
az meg hogy nem végzem rendesen a munkám: egyik nap valamit rosszul csinálok amit másnap ugy teszek ahogy ő mondta, de másnap már az sem jo és az is rossz most akkor igazodjon már ki rajta az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!