Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A főnököm szerint tolvaj...

A főnököm szerint tolvaj vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
ma be mentem melózni és úgy tettem mint máskor.kasszáztam és mivel nem volt a főnök sehol muszáj voltam a saját pénzemből váltani mert nem tudtam visszaadni a vevőnek.amikor már volt váltóm kivettem a pénzt a kasszából és bevittem az öltözőbe és beraktam a táskámba.hülye aggyal nem szóltam és ő látta ahogy be raktam a pénzt a tatyóba és szerinte megloptam.nem tudtam kimagyarázni magam igazság szerint meg sem tudtam normálisan szólalni.ráadásul ma van a szülinapom,és azután közölte velem a jó hírt amikor felköszöntött egy nagy csokor virággal.ti betennétek a lábatokat még ezután hozzá?
2011. aug. 26. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Van nyitóegyenleg, záróegyenleg, vannak nyugták. Viszonylag könnyen ellenőrizheti a dolgot.
2011. aug. 26. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyenek a főnökök, ha pénzzel dolgozol.(próbáld a helyébe képzelni magad) Alapból abból indulnak ki, hogy lop az eladó. Szerintem nyugtasd meg, mondd meg neki, hogy ha akarja, nézze meg a blokkokat, árukészletet, nyitó-egyenleget stb. És legközelebb ne válts a saját pénzedből, menj át más üzletbe, vagy küldd el a vevőt, hogy váltsa fel.(az sokkal rosszabb a vevő szempontjából, de pl. erre is hivatkozhatsz a főnöködnél)
2011. nov. 14. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
(most nézem csak, milyen régi a kérdés :()
2011. nov. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!