Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzek nagyon nőiesen?...

Hogy öltözzek nagyon nőiesen? Az új főnököm szerint: "csinibe"?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy hétfőn kezdek dolgozni egy "elit" bárban, mint pultos. A főnököm kijelentette, hogy "mindig csinibe, sminkelve" kell megjelenni, hogy tudják rajtam legeltetni a szemüket a vendégek. Szemmel látható volt, hogy a mai ruhám nem volt jó (csőfarmer, és egy vajszínű felső (olyasmi, mint ami a Barátok köztben Zsófin szokott lenni), tűsarkú. Azért első nap csak nem billeghetek miniszoknyába, mikor ki sem ismerem magam még a helyen. Mégis mibe menjek, hogy megfeleljek? Szűk farmer, kivágott felső? Segítsetek. Mondom nagyon nőcisnek kell lenni. Szeretek nőiesen öltözni, de eddig nem úgy öltöztem, hogy kiraktam a cicim, meg miniszoknya.

Ha ez fontos 165cm, és 52kg vagyok.

2010. márc. 18. 11:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

mondjuk cica nadrág tunikával?

vagy pánt nélküli felső(bár szrintem ez lehet h zavarna a munkába)

latex gatya,ilyesmi szerintem jó lenne

2010. márc. 18. 13:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez jó, és várok még tippeket.
2010. márc. 18. 13:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha pultos leszel ott a felső dominál, hogy alul mit viselsz úgyse nagyon látják a vendégek. Meg a szexis, csinos nő és a közönséges közt szerintem óriási a különbség. Egy kicsit kihívóbb, mélyebb kivágású felső szerintem bőven elég. Miniszoknyával és tűsarkúval szerintem már sok lenne. Igaz én nem ilyen helyen dolgozom, tőlem inkább az eleganciát követelik meg, de 1-1 tárgyalás alkalmával azért én is "bedobom" magam, ilyenkor az "unalmas" blézer alatt ott a szexibb felső és többnyire sikere van:)
2010. márc. 18. 13:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen ez az, hogy én sem akarom a "közönséges" látszatot keklteni ezért is kérdeztem. Ez igaz, hogy inkább a felső dominál! Köszi.
2010. márc. 18. 13:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kiegészítők! Azok igán érdeklődő pillantásokat eredményeznek!
2010. márc. 18. 15:01
 6/19 A kérdező kommentje:

wow! Igen segítettél! Köszönöm.

A magassarkú nem lesz gond, mivel alacsony vagyok, hozzászoktam már.

2010. márc. 18. 15:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Hey! Hová lett az egyik válaszom?! Miért törölték?
2010. márc. 18. 20:58
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Tör9ölte a rendszer, mert reklám volt! De majd összeválogatom és elküldöm a képek linkjét!

2010. márc. 19. 09:49
 9/19 anonim ***** válasza:

:-)

Itt a link!

[link]

2010. márc. 19. 10:08
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. márc. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!