Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzek nagyon nőiesen?...

Hogy öltözzek nagyon nőiesen? Az új főnököm szerint: "csinibe"?

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy hétfőn kezdek dolgozni egy "elit" bárban, mint pultos. A főnököm kijelentette, hogy "mindig csinibe, sminkelve" kell megjelenni, hogy tudják rajtam legeltetni a szemüket a vendégek. Szemmel látható volt, hogy a mai ruhám nem volt jó (csőfarmer, és egy vajszínű felső (olyasmi, mint ami a Barátok köztben Zsófin szokott lenni), tűsarkú. Azért első nap csak nem billeghetek miniszoknyába, mikor ki sem ismerem magam még a helyen. Mégis mibe menjek, hogy megfeleljek? Szűk farmer, kivágott felső? Segítsetek. Mondom nagyon nőcisnek kell lenni. Szeretek nőiesen öltözni, de eddig nem úgy öltöztem, hogy kiraktam a cicim, meg miniszoknya.

Ha ez fontos 165cm, és 52kg vagyok.

2010. márc. 18. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit akarsz dolgozni? egy pultos lány vagy, vagy egy r...nc? már ne haragudj, de én tuti, hogy nem dolgoznék ilyen helyen, ahol magamat kell mutogatnom, csak azért, hogy jó sok bevétele legyen a főnökömnek. szinte árulod a tested egy senkinek.
2010. márc. 19. 13:29
 12/19 A kérdező kommentje:

:)

Azért nem! Írtam, hogy nem akarok közönséges, rib@ncos hatást kelteni. Nem fogok miniszoknyát+ nagyon kivágott felsőt felvenni. Csak normális határok között. Ha kelletni kéne magam, nem is vállaltam volna. A lényeg, hogy a sok kis milliomos beképzelt f.sznak tetszeni kell. Ezt meg is mondták,és azt is, hogy nem fognak 25 évesnél idősebbet felvenni,v olyat aki nem néz ki jól, hiába több a tapasztalata.

Ez van, 1 éve munkanélküli vagyok. Jelentkeztem gyárba is, de nincs felvétel, a környéken épp ez az 1 állás üresedett meg. Tetszik, v nem, meg kell próbálni, a pénz az kell.

A szép az egészben, hogy vidéki vagyok, és soha nem tartoztam a abba a körbe. Ott a városba meg apuci kedvenc fiacskái mulatoznak, azt sem tudom, hogy kell velük viselkedni. Lehet nem is sokáig fogom bírni.

2010. márc. 19. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Véletlenül nem egy kávézóról van szó? Az Alba földszintjén?

2010. márc. 19. 15:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem. Én Szabolcs megyei vagyok. :)
2010. márc. 19. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
13:29-es vagyok! és sajnálom, hogy nincs más, de vigyázz, mert hidd el biztos forrásból tudom, hogy igy kezdődik minden rossz! nagyon vigyázz magadra! sok szerencsét!
2010. márc. 19. 15:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Mondtam is, hogy kipróbálom, de, ha nem fog tetszeni, akkor viszlát.
2010. márc. 19. 15:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel! :) Nem voltam elég "csinibe" gondolom... Bár azt mondják jobban is jártam így.
2010. márc. 27. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Szió!

Ne keseredj el! Tuti csini voltál! Majd találsz 100x jobbat! :-)

A linket küldős lány!

2010. márc. 28. 22:57
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem keseredtem el. Most úgy néz ki van más.

Az egyik ismerősöm azt mondta jobban jártam, hogy nem vettek fel... Hogy miért, azt nem akarta elmndani.

2010. márc. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!