Mit csináljak, elfogadjam az ajánlatot?
PhD hallgató vagyok, szoktam vizsgáztatni is.
Nemrég kaptam egy ajánlatot egy szép lánytól ,hogy eltölt velem egy éjszakát ha átengedem a vizsgán, illetve ha elmondom neki ,hogy pontosan mi lesz a vizsgán.
Tudni kell rólam ,hogy világ életemben szerencsétlen voltam a lányoknál, ezért a tanulásba menekültem.
Soha nem lenne rá esélyem az életben, hogy egy ilyen szép lánnyal együtt legyek.(A szüzességem egy prostituálttal vesztettem el)
Ugyanakkor igazságtalannak érezném ,hogy ez a szép lány jó eredménnyel átmenjen a vizsgán amikor ő az egyik legbutább hallgató a csoportban.
Miért van az hogy az az érzésem, tudod hogy nagyon nem vagy tehetséges de nem mesz felajálkozni a tanárnak, akit te visszataszítónak tartasz annyira hogy csak pénzért kaphat szex et. Ezért az gondolom te vagy a tanuló és igy puhatolózol a lehetséges felajálkozásod lehetséges fogadtatásának módozatairól és következményeiről. Persze arról is hogy sikeres lehet a dolog.
De lehetséges bármi még fiktív személyek és kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!