Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, elfogadjam az...

Mit csináljak, elfogadjam az ajánlatot?

Figyelt kérdés

PhD hallgató vagyok, szoktam vizsgáztatni is.

Nemrég kaptam egy ajánlatot egy szép lánytól ,hogy eltölt velem egy éjszakát ha átengedem a vizsgán, illetve ha elmondom neki ,hogy pontosan mi lesz a vizsgán.

Tudni kell rólam ,hogy világ életemben szerencsétlen voltam a lányoknál, ezért a tanulásba menekültem.

Soha nem lenne rá esélyem az életben, hogy egy ilyen szép lánnyal együtt legyek.(A szüzességem egy prostituálttal vesztettem el)

Ugyanakkor igazságtalannak érezném ,hogy ez a szép lány jó eredménnyel átmenjen a vizsgán amikor ő az egyik legbutább hallgató a csoportban.

2011. nov. 12. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy megkúrnám a helyedben hogy ketté állna a füle!
2011. nov. 12. 18:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10. válaszoló eddig a tiéd volt a leghasznosabb válasz.
2011. nov. 12. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért van az hogy az az érzésem, tudod hogy nagyon nem vagy tehetséges de nem mesz felajálkozni a tanárnak, akit te visszataszítónak tartasz annyira hogy csak pénzért kaphat szex et. Ezért az gondolom te vagy a tanuló és igy puhatolózol a lehetséges felajálkozásod lehetséges fogadtatásának módozatairól és következményeiről. Persze arról is hogy sikeres lehet a dolog.

De lehetséges bármi még fiktív személyek és kérdés is.

2011. nov. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!