Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szinte...

Miért van az, hogy szinte mindenki "utálja" Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 12:59
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
mert az utálók 80%-a férfi, és féltékeny, justin tény hogy nagyon hülyén viselkedik, de azt hogy nincs tehetsége nem lehet mondani!!
2014. febr. 20. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Régi kérdés már, de rátaláltam hirtelen. :) Én úgy gondolom, Justin Bieber utálói és rajongói is tévednek. A rajongói zenei nagyságnak hiszik, de az utálói agyi szintje sem terjed annál tovább, hogy leb*zizzák. Szerintem van hangja, tudja is használni. A probléma az vele, hogy semmilyen. Ha kicserélnéd a dalaid egy másik tinisztáréval, nem tűnne fel. Más énekeseket lehet szeretni meg nem szeretni, de volt olyan, hogy hallgattam egy Adam lambert-dalt, és azt gondoltam, ennek olyan hangzása van, mint Pink dalainak. Utánanéztem, és kiderült, hogy Pink írta. Volt, hogy álltam egy boltban a kasszában, megszólalt egy Bon Jovi dal, amit nem ismertem, de azt gondoltam, hogy ez olyan Bon Jovi-s. Ha kicserélnéd az ACDC új, meg nem jelen t dalait Paul mcCartney-éval, mindenkinek feltűnne. De Justin Bieber bármikor felcserélhető pl. Shawn Mendezzel.
2018. szept. 5. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!