Miért van az, hogy szinte mindenki "utálja" Justin Bieber-t?
Az utalat az irigysegbol ered ..
Mert o egy fiatal fiu akinek olyan baratnoje van akire a kocka fiatalsak 90% a f*szat veri a gep elott.
Es mert olyan sikereket ert el 18 eves koraig amire minden fiatal vagyik.Ezaltal mindenki utalja , pedig ha jobban belegondolnanak o a peldakepuk.En nem mondom hogy szeretem a zeneit , mondjuk van 1-2 ami ha megy a radioban , akkor elhalgatom , de szerintem buszke lehet magara, csak nezzetek meg a multjat ... az anya egyedul nevelte , nem volt gazdag , es hat megis a mai nap eggyik legismertebb embere a zene iparban.
Mindenki azt mondja hogy semmi tehetsege , ami nem igaz , mert remek eloado muvesz.Igaz hogy hangja szinte semmi , de ha azt nezzuk a mai enekesek 50%nak semmi hangja.Szoval ennyi erovel fikazhatnatok mondjuk Justin timberlakeet is , mivel neki sincs semmi hangja megis mindenki oda van erte.es meg biztosan talaltok ti is parat akinek semmi hangja megis hires az eneklesben , nem mint enekes hanem mint eloado muvesz . Szemelyes velemeny : En sem szeretem bi9eber zeneit , de irigylem az elert sikereiert , mivel en is 20 eves vagyok , es almaimban lenne csak olyan baratnom mint Selena , szoval szerintem o egy tehetseges fiu , mondjon barki barmit . Es csak hogy tudjatok a fikazok kb 80%nak fogalma sincs hogy miert fikazza , csak kovetik a tobbi barmot aki fikazza.szoval errol ennyit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!