Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen szinte mindenki...

Miért ilyen szinte mindenki msn-en?

Figyelt kérdés

Olyanra értem hogy valaki feljön, és senkire nem ír rá. Rengetegen úgy vannak vele hogy "nem írok rá senkire majd ha kellek akkor rám írnak".

Tudom ez egy jelentéktelen dolog, csak érdekel hogy miért csinálják ezt?

Nem tudom, de szerintem ez valahogy olyan lehangoló. Ez a "majd ha kell valami...." is olyan hogy egy sima beszélgetéshez nem kell semmi, meg eleve azért van az msn hogy beszélgessünk rajta.

Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, mert akkor még téll én érzem magam bunkónak h a semmiért (beszélgetésért)meg kellett zavarjam. :\

Tudom, ez egy jelentéktelen probléma, de engem már valahogy kezd idegesíteni hogy szinte mindenki ilyen. Ez kb olyan lenne élőbe hogy mindenki áll egymással szembe és "nem szólalok meg majd ha kell valami a másik úgyis beszél"

Ti mit gondoltok?

(nem kérek bunkó beszólogatást h "örülök h ez a legnagyobb problémád" mert mondom, tudom h jelentéktelen dolog, csak érdekel h nektek mi a véleményetek)

2011. júl. 20. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Én már félek ráirni valakire xD Na meg van az a fajta, hogy ha ráirok ez a válasz: "KIVAGY???????????"
2011. júl. 20. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Jah ilyet énis tapasztaltam. De az ilyeneknek minek msn?

Félreértés ne essék, nem azért írtam ki ezt a kérdést mert csak rám nem ír senki, hanem tényleg ilyenek hogy "ha kell valami úgyis rámír" de ez a "kell valami"......max akkor írnak rá 1 emberre amikor felveszik msn-re utána ende.....

2011. júl. 20. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vok. Sztem az ilyennek azé kell msn, hogy legyen neki is, ha elkéri valaki a cimét akkor tudja megadni. Amugy tetszett (hangsúlyozom, MÚLTIDŐBEN) egy lány, csevegni akartam vele, de fél órán át arról beszélgettünk hogy én ki vagyok, ezért már óvakodom az msn-es ismerkedéstől. :)
2011. júl. 20. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
ez attól is függ hogy hány évesekkel akarsz beszélgetni, és hogy agyilag hány éves szintjén vannak. És persze a te előbb említett értelmezési tartományokhoz rendelt értékkészleted - személyes adatok formájában - is számít.
2011. júl. 22. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:

17-18 esetleg 19-20

Szokták sokszor használni az msn-t de miért van ez így ahogy leírtam a kérdés alatt?

2011. júl. 22. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én speciel nem vagyok ilyen, bár nem is MSN-en élem ki kommunikációs vágyaimat. De általában mindennemű beszélgetést én kezdeményezek.
2011. júl. 22. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én amikor használtam msn-t, akkor azért nem írtam rá senki másra, mert egy valakivel beszélgettem.

Ha beszélgetni akar, úgyis megkérdezi, mi újság, nem?

2011. júl. 23. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!