Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy itt szinte...

Miért van az, hogy itt szinte mindenki tök bunkó?

Figyelt kérdés
Valaki kérdez valamit, mert nem tudja és értelmes válaszok helyett tisztára hülyének nézik az embert, meg minden mert valamit nem tud és esetleg kicsit hülyeségnek hangzik a kérdés.De attól el lehetne normálisan magyarázni.-.-"
2011. júl. 12. 17:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kívételnek*
2011. júl. 12. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Igen, erre én is kíváncsi lennék. Én is feltettem ma egy kérdést, eléggé hülyének néztek, pedig szerintem tök normális kérdés volt.
2011. júl. 12. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

hogy a "menő" beszólásaikkal felkerüljenek aztadomra...:)

Persze, ha kamukérdésekről van szó az más..

2011. júl. 12. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:

ha valaki humorosat ír, az engem nem zavar általában, de mikor bunkó valaki, és hozzá ráadásul hülye is, az kifejezetten aggaszt. :D

Nincs rá magyarázat, vannak ilyen emberek, neten kiélik, és kész.

2011. júl. 12. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokan vannak akik rendesen megfogalmazott kérdésre is csak annyit tudnak írni ˝mert csak˝ ˝hülye vagy˝ stb. , de amikor olyan kérdést írnak hogy ˝Pisilnem kell mit csináljak ???˝Akkor én sem veszem komolyan , hülye kérdés hülye válasz ennyi.
2011. júl. 12. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
mert ennyi eszük van, de van amikor én is kiakadok, pl amikor az emberek az állataikból akarnak pénzt csinálni, de azt is imádom nagyon, amikor valaki értelmes választ ad a kérdésre, de nem olyat amilyet a kérdező várt, akkor a kérdező elmondja mindennek azt, aki csak válaszolt -.-
2011. júl. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!